• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

17.05.2017

10:18

EKSKLUZIVNO! Preslušajte pesmu Milice Todorović KOJU RTS NIJE HTEO DA POŠALJE NA EVROSONG!

Showbiz

EKSKLUZIVNO! Preslušajte pesmu Milice Todorović KOJU RTS NIJE HTEO DA POŠALJE NA EVROSONG!

Podeli vest

Milica Todorović je želela da predstavlja Srbiju u Kijevu sa mojom pesmom "Selotejp", ali je stručni žiri Javnog servisa odbio tu numeru, tvrdi autor Boban Petrović

Numera je dostavljena Oliveri Kovačević, ali nije prošla. I to ne bi bio problem da ona ne tvrdi da niko poznat nije želeo da ide na ovo takmičenje
 

Informer

Boban Petrović, kompozitor

Pevačica Milica Todorović snimila je pesmu "Selotejp" za ovogodišnji Evrosong, ali je RTS bukvalno oduvao numeru koju im je "zvezda Granda" ponudila!

Stručni žiri koji bira kompoziciju koja nas predstavlja na prestižnom muzičkom takmičenju ocenio je ovu kao neadekvatnu, dok autor Miličine pesme kompozitor i tekstopisac Boban Petrović veruje da bismo sa njom ušli u finale:

- Producent Granda Saša Žika Jakšić smatrao je da bi Milica bila pun pogodak na Evrosongu, što zbog sjajnog vokala, što zbog lepog izgleda i fenomenalnog utiska koji ostavlja svojom igrom. On joj je predložio da otpeva"Selotejp" i dogovor je bio da je u Kijevu izvede na srpskom jeziku. Čak tri meseca se radilo na tome, a Milica je bila puna entuzijazma. Numera je dostavljena urednici zabavnog programa RTS Oliveri Kovačević, ali nije prošla. I to ne bi bio problem da ona ne tvrdi da niko poznat nije želeo da ide na ovo takmičenje. Evo, Milica je veoma razočarana što nije predstavljala Srbiju - priča za Informer Boban Petrović.

Olja Kovačević: Milica je u redu, pesma je neadekvatna

Urednica zabavnog programa RTS Olivera Kovačević kaže da pesma "Selotejp" nije bila adekvatna da predstavlja Srbiju na Evrosongu.
- Tačno je da je gospodin Petrović poslao pesmu "Selotejp", koja se našla među 12 numera od kojih se biralo. Naš selektivni žiri od oko 30 muzičkih urednika sa Radio Beograda i televizije je preslušao tu numeru. Prema glasovima žirija, ocenjena je kao neadekvatna, te se našla na poslednjem mestu. Milica Todorović je kao izvođač sasvim u redu, ali pesma nije - ističe Kovačevićeva.
Sa RTS su još poručili da su netačne Petrovićeve tvrdnje da su nudili da plate sve troškove učešća, jer o novcu uopšte nisu ni razgovarali.

On se osvrnuo na izjavu Kovačevićeve koju je dala za Informer "da je RTS pitao velike zvezde da predstavljaju Srbiju na Evrosongu, ali da niko nije pristao, pa da su zato morali da pošalju anonimnu Tijanu Bogićević".

- Šta je Milica ako nije zvezda? Pritom, RTS je potrošio oko 150.000 evra na Evrosong, a da je Todorovićeva otišla u Ukrajinu, uštedeo bi se veći deo tog novca - tvrdi naš sagovornik.

Petrović nam je ustupio numeru "Selotejp", koju ekskluzivno objavljujemo, pa se svi možete uveriti u njen kvalitet. Kako god je ocenili, autor kaže da su se mnogo potrudili oko nje.

- Pesma je dugo i pažljivo pripremana, sa idejom da zadovolji domaće, ali i svetske muzičke trendove. Milica je u zenitu popularnosti, ima kvalitetan vokal i poznata je u dijaspori, koja glasa za našeg predstavnika. Znači, tvrdnje gospođe Kovačević su netačne - naglašava Petrović, koji je 2013. godine sa pesmom "Duga u tvojim očima", koju je izvela Saška Janković, zauzeo treće mesto na zvaničnom izboru za Pesmu Evrovizije RTS, i dodaje:

- Naš projekat je bio gratis i bez ikakvih zahteva. Vaši čitaoci su delimično iz svojih džepova platili honorare inostranih autora koji su pritom napravili refren pesme "In too deep", koji neodoljivo podseća na refren hita "Firework" Keti Peri. Znači, platili smo plagijat.

PRESLUŠAJTE PESMU BOBANA PETROVIĆA KOJU PEVA MILICA TODOROVIĆ:

Anketa

Divna zbog JK izvređala Olju

Informer

Voditeljka Divna Karleuša izvređala je Oliveru Kovačević zbog komentara da bi bio problem poslati njenu ćerku Jelenu Karleušu na Evrosong jer bi morala da peva uživo!
- Olivera "Klopka" je neopevana dalabu... Znaće ona šta znači "neopevana", ona i Marica se razumeju u pevanje i muziku - napisala je Divna na društvenim mrežama.

 

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
misa

pre 6 godina

smesna pesma...cudi me da neko uopste otpeva ovo...\n

Milos

pre 6 godina

ne bih se cudio da je ovakvu pesmu otpevala neka nasa starleta u pokusaju da budu pevacice tj.bolje reklamirane ... pesma je truba.\n

chicago

pre 6 godina

Iskreno meni je nikakva pesma,milica mi je simpaticna i sva pozitivna ali sa ovom pesmom bili bi zadnji

zoran

pre 6 godina

Pesma je hit vec na prvo slusanje i Milica bi pobedila jer bi pored svog briljijantnog vokala jos i odigrala uz Selotejp koji je genijalan za diskoteke.

Sacha

pre 6 godina

S ovim u finale? Pa da nam se ceo svet smeje. Doduse pesma odslikava nase drustvo: parovi, neukus, nedostatak kreativnosti...\n

livia

pre 6 godina

Ponekad i Kovacevicka dobro odluci! QQ moje usi drugi put ne bi izdrzale slusanje

Nadja

pre 6 godina

Odvratno,kako ga nije sramota da se jos buni satro usli bi u finale, ne bi nas pustili ni granicu da predjemo.

simi

pre 6 godina

Auuuu pa ja samo cekao da vidim Severinu a nje nigde u pesmi.\nDno dna i sve ove 5 komentare podrzavam i istomisljenik sam.\n

Maki

pre 6 godina

Podseca na pesme grupe Models. Ma koliko da je losa, bolja je od pesme koja nas je predstavljala (i koju smo platili 150.000 EUR). Besplatno plus Milica Todorovic bi sigurno imala odlican scenski nastup. Ja bih to prihvatila.

Nesa

pre 6 godina

Pa i ovo nije nista bolje od one sto je predstavljalo Srbiju. Dobro je sto je na nasem jeziku i sve ostalo je ispod proseka.

Milivoje

pre 6 godina

"Pesma je dugo i pazljivo pripremana". Jel nas kompozitor ovom izjavom zafrkava?!

marko

pre 6 godina

Izdrzao sam 10 sekundi, preko toga bih verovatno imao halucinacije, a mozda i samo-povredio.

Axax

pre 6 godina

Pesma je uzas, ali je prava gastajbajterska. Posto mi nemozemo da racunamo na ozbiljniji broj glasova od žirija, moramo se usredotociti upravo na glasove gastejbajtera. Tijana od zirija nije dobila nista, a isto tako ni od radnika n bausteli. n

gogi

pre 6 godina

Xxaxxaxx pesma je dno.Nisu problem izvodjaci vec pesme.\n

jo

pre 6 godina

Milica je multitalentovana ali ova pesma je UZAS.

Sveznalica

pre 6 godina

Mozda sam pristrasan kao veliki ljubitelj muzike Bobana Petrovica, ali pesma bi bila pun pogodak.. Milica izgleda i peva odlicno, a Boban poznaje svetske trendove... bilo kako bilo, potrosili ste pare naroda ni za sta. Za ekskurziju ekipice...

Dragan

pre 6 godina

to je diu dica pjesma kao i rts kuca putujuca

Katica

pre 6 godina

Milica je svakako dobar pevač, dobar vokal, ali na žalost njena pesma ne može da se uporedi sa Tijaninom. Čak mislim da Tijana ipak bolje peva od Milice.

Rasho

pre 6 godina

Mene je stvarno sramota kada ovo slusam ne znam za nju sto moze da pjeva bez sramote,meni djeluje kao neka reklama za to sto pjeva samo sa malo vecom minutazom....

bo

pre 6 godina

Ljudi da li shvatate da je ovo DEMO snimak,alo DEMO SNIMAK???? Pesma uopste nije kao sa zvuka... Milica ne bi snimala makar sta,to ti govorim jer je znam licno. Sledece godine Milica i budite sigurni da ulazimo u finale ako ne i u prvih 5 najmanje.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija