• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

23.07.2017

17:04

ŠEST GODINA OD SMRTI EJMI VAJNHAUS! Beograđani pamte njen poslednji nastup!

Showbiz

ŠEST GODINA OD SMRTI EJMI VAJNHAUS! Beograđani pamte njen poslednji nastup!

Podeli vest

Pevačica Ejmi Vjnhaus je 18. juna 2011. godine održala svoj poslednji muzički nastup i to u Beogradu, a na današnji dan je pre tačno šest godina preminula...

Strani mediji su pisali da je Ejmi bila toliko pijana, da je odbijala da izađe na binu i uopšte nastupi.

23. jula iste godine, čuvena britanska pevačica i kantautorka je tragično preminula. Ona je pronađena mrtva u svom domu u Londonu, a menadžeri su potvrdili da je pevačica umrla od prevelike količine droge.

Već sa deset godina prvi put  se predozirala. Nakon što je saznala da njen otac ima ljubavnicu popila je miks tableta. Teško se prilagodila u društvu, a iz škole su je izbacili zbog probušenog nosa. Volela je da ukrašava svoje telo, a imala je i tetovažu svoje bake. Imala je komplekse i mislila je da je izuzetno ružna. Privlačila je pažnju zloupotrebom droga i opijanjem.

Udala se 2007. za Blejka Filder-Sivila s kojim je imala buran brak. Viđali su ih s masnicama, a Vajnhaus je priznala da često tuče svog supruga. Njihovi roditelji bili su protiv njihove veze jer su oboje bili suicidalni i skloni drogama. Moderni "Sid i Nensi" okončali su svoj brak 2009. godine.

Njen uzor bio je Frenk Sinatra kojem je posvetila svoj prvi album. Međunarodni uspeh doživela je s pesmama "You Know I'm No Good" i "Rehab", a album "Back to Black" najprodavaniji je album ovog veka u Velikoj Britaniji. Njime je osvojila čak pet Gremija.

Pogledajte njen poslednji nastup:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija