• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.07.2017

12:27

(VIDEO) PREMIJERA! Željko Samardžić predstavio spot za baladu "Mila"!

Showbiz

(VIDEO) PREMIJERA! Željko Samardžić predstavio spot za baladu "Mila"!

Podeli vest

Konačno,nakon dugog čekanja, predstavljen je spot za pesmu "Mila", novi singl Željka Samardžića

Atraktivnu ekranizaciju pesme koja je, po pevačevim rečima, njegova "ljubav na prvo slušanje" producirao je Skymusic, obraćajući pažnju na sve do poslednjeg detalja - na pevačeve želje, atmosferu pesme, delikatni ton koji odlikuje album u celosti.

Ovo je, ujedno, i prvi u nizu spotova koji će pratiti promociju novog albuma popularnog umetnika. Numere sa ovog albuma već od danas mogu se preslušati i preuzeti sa zvaničnog sajta Željka Samardžića - zeljkosamardzic.com. Preuzimanje sadržaja sa sajta predstavlja inovaciju na našem tržištu, sve u cilju lakše dostupnosti muzike uz zastitu autorskih prava.

Pevačev tim pripremio nam je još pogodnosti - uz svaki preuzeti album dobija se i ulaznica za neki od koncerata u okviru predstojeće turneje po regionu, Evropi, Americi, Australiji.

Pesma "Mila" svakako na najbolji mogući način predstavlja umetničku zrelost koju je pevač ovim albumom dosegao, ali i izuzetnu umetničku rafiniranost albuma u kojoj zaista treba uživati, od prve do poslednje note.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija