• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

09.08.2017

13:23

DEJAN PETROVIĆ POSLE NESREĆE U KOJOJ JE ZAMALO IZGUBIO ŽIVOT: Bio sam na korak od smrti, Bog i Sveti Ilija su me spasili!

Showbiz

DEJAN PETROVIĆ POSLE NESREĆE U KOJOJ JE ZAMALO IZGUBIO ŽIVOT: Bio sam na korak od smrti, Bog i Sveti Ilija su me spasili!

Podeli vest

Poznati muzičar Dejan Petrović doživeo je pre nedelju dana saobraćajnu nesreću kada je zaspao za volanom dok se vraćao sa nastupa, i sleteo sa puta. Srećom, prošao je samo sa lakšim povredama, i kako kaže, pravo je čudo da je preživeo udes

 

Nesreća se dogodila u Ovčar Banji, dok se Petrović iz Svilajnca, vraćao u Užice, a slavni trubač je opisao kako se osećao posle udesa, kada je video da je njegov džip potpuno uništen.

- Ne znam koliko mi je trebalo da se oporavim od prvobitnog šoka, ali čim sam došao sebi prvo sam proverio da li mogu da pokrećem ruke i noge i onda sam lagano izašao iz kola. Kada sam se udaljio, sledio sam se od prizora jer je auto bio potpuno uništen. Pozvao sam pomoć koja se brzo pojavila i odvezen sam u bolnicu gde je konstatovano da nemam nikakvih preloma, da sam ugruvan i da sem par sitnih ogrebotina nemam nikakvih povreda. Bog i Sveti Ilija, čiji je praznik tog dana obeležavan, su očigledno želeli da živim i spasili mi život. Nemam drugog objašnjenja - izjavio je Petrović i dodao da će ovaj datum slaviti kao drugi rođendan.

informer/AP

- Bio sam na korak od smrti, ali sam preživeo i želim da ovo iskustvo podelim sa drugima da ih upozorim da je dovoljan samo trenutak da izgubite život ili ugrozite tuđe živote. Mi muzičari smo posebno ugroženi jer često prelazimo velike relacije, vozimo umorni i neispavani. Pa pogledajte bez koliko smo umetnika ostali u saobraćajnim nesrećama. Ja sam, hvala Bogu, izbegao da budem jedan od njih, a posle svega sam čak razmišljao i da li da uopšte pričam o nezgodi. Zato se i nisam oglašavao prvih dana. Međutim, shvatio sam da dugujem drugima da im svojim primerom skrenem pažnju da je život najdragoceniji i da treba učiniti sve da ga ne ugrozimo - zaključio je Dejan Petrović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija