• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.08.2017

23:58

VETAR I KIŠA OŠTETILI GLAVNU BINU: Zbog nevremena odložen Džez festival Nišvil!

Showbiz

VETAR I KIŠA OŠTETILI GLAVNU BINU: Zbog nevremena odložen Džez festival Nišvil!

Podeli vest

Glavne bine na niškom džez festivalu su tehnički oštećene zbog velikog nevremena u Nišu, zbog čega su večerašnji nastupi muzičara odloženi

Darko Rundek, Tom Harel i drugi izvođači neće nastupati na "Nišvilu", prenose Južne vesti i dodaju da se pregovara sa muzičarima da koncerte pomere za sutra.

Direktor festivala Ivan Blagojević rekao je da je vetar napravio veliku štetu, zbog čega koncerata neće biti večeras, ali se pregovara sa izvođačima da ostanu u Nišu i sutra nastupe na festivalu i uskoro bi trebalo da bude poznato da li će i ko od najavljenih muzičara sutra svirati na festivalu.

Jak vetar počeo je da duva oko 19.30 sati, pred sam početak treće festivalske večeri, pa se čekalo da oluja prođe, međutim, vetar je oštetio glavne bine, a zatim je usledilo nevreme i kiša.

(VIDEO) NEVREME POGODILO ZAPADNU SRBIJU: Kod Gornjeg Milanovca lopatama razgrću led, pljušti u Guči


UPOZORENJE RHMZ: Večeras u celoj Srbiji jaki pljuskovi i grad!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17