• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

24.08.2017

11:10

TAJLOR SVIFT obrisala sve fotke sa Instagrama, pa ŠOKIRALA FANOVE I NAJAVILA NOVI SINGL!

Showbiz

TAJLOR SVIFT obrisala sve fotke sa Instagrama, pa ŠOKIRALA FANOVE I NAJAVILA NOVI SINGL!

Podeli vest

Jedna od najpopularnijih kantri pevačica sadašnjice, Tejlor Svift, pokazala je da su joj svi skandali i događaji koji su obeležili njenu karijeru u poslednjih par godina doneli samo dobru reklamu i veću popularnost, ali i da ume da iskoristi ono loše što joj se dešava

Svađe sa kolegama Kejti Peri i Kanje Vestom nisu umanjile broj njenih fanova, a ljubavna veza sa glumcem Tomom Hidlstonom punila je novinske stupce. Čini se da joj je sve to što se dešavalo doprinelo da uradi svoj najbolji album dosad.

Pevačica je nedavno izazvala pravu paniku kada je obrisala sve svoje objave na društvenim mrežama, a sada se ispostavilo da je to sve bilo zarad promocije njenog novog albuma koji nosi naziv "Reputation" i koji će biti objavljen 10. novembra ove godine. Ipak, da fanovi ne bi dugo čekali, ona će objaviti novi singl već sutra, a da li će uspeti da nadmaši trenutno najveći hit, "Despacito", ostaje nam da vidimo.

 

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on Aug 23, 2017 at 9:39am PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija