• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.09.2017

10:35

IZ BB KINGS KLUBA U NJUJORKU U NAŠU SKADARLIJU... Šon Joks donosi zvuk Bitlsa u Beograd

Showbiz

IZ BB KINGS KLUBA U NJUJORKU U NAŠU SKADARLIJU... Šon Joks donosi zvuk Bitlsa u Beograd

Podeli vest

Šon Joks, srpski muzičar koji već 17 godina karijeru gradi u Njujorku, dovodi Bitlse u Skadarliju.

Gitarista i pevač koji je na klupskoj sceni s najvećom konkurencijom na svetu izborio redovne termine u čuvenom BB Kings Blues Clubu na Tajms skveru, beogradskoj publici pokloniće 29. septembra Bring Back to Beatles Night, u Satchmo Soul&Fodd klubu u Skadarliji.

Promo

Sean, koji je binu delio sa nekim od najznačajnijih imena svetske rok scene, kao što je Liam Galager ili Dejvid Pil, kaže da je u liverpulskim "bubama" oduvek video inspiraciju za svoju autorsku muziku, koju stvara sam, kao i u saradnji sa svojim bendom The Streamers. Zbog toga su njegovi The Beatles coveri nešto posebno, a program Bring Back to Beatles sjajno dočekan u svim krajevima sveta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija