• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.10.2017

15:05

NAJBOGATIJI PENZIONER NA SVETU! Dobija milion evra mesečno!

Showbiz

NAJBOGATIJI PENZIONER NA SVETU! Dobija milion evra mesečno!

Podeli vest

Proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam ostavio je veliki trag na polju tog sporta. Veliki uspesi su za njim, ali očigledno da se trud isplatio jer svota koju zarađuje na dnevnom nivou otkad je u penziji, je skoro pa neverovatna

Bekam, koji se povukao sa terena 2013. godine, uživa u penziji, a svakog dana zarađuje oko 34.000 funti ili negde oko 40.000 evra. Prostom računicom, dolazi se do zaključka da na mesečnom nivou inkasira skoro milion evra.

Uz to zarađuje i zahvaljujući sponzorisanim ugovorima, ali i tome što je zaštitno lice nekih kompanija.

Ne bi li spasila svoju modnu kolekciju i posao kojim se bavi, njegova supruga Viktorija je nedavno od njega pozajmila oko osam miliona evra što on zaradi za nekih osam meseci samo od penzije.

"Penzionerske" dane Dejvid provodi uživajući i putujući sa decom i suprugom.

 

Објава коју дели David Beckham (@davidbeckham) дана 30. Сеп 2017. у 3:11 PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija