• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

03.11.2017

19:13

TONI CETINSKI POSLE NESREĆE U ROVINJU: Pregazio sam čoveka, OVO MI JE NAJGORI DAN U ŽIVOTU!

Showbiz

TONI CETINSKI POSLE NESREĆE U ROVINJU: Pregazio sam čoveka, OVO MI JE NAJGORI DAN U ŽIVOTU!

Podeli vest

Toni Cetinski automobilom marke "mercedes" naleteo je i zaustavio se na telu za sada nepoznatog muškarca

Posle tragične nesreće koja se dogodila u petak oko 14 sati u Rovinju, kada je Toni Cetinski (48) "mercedesom" prešao preko muškarca koji je u tom trenutku ležao na ulici, pevač kaže da mu je današnji dan "najgori u životu", pišu 24sata.hr.

- Učestvovao sam u nesrećnom slučaju za koji nisam odgovoran. Siguran sam da će policija to i potvrditi posle uviđaja - kratko je nakon nesreće rekao Cetinski.

Pod točkovima njegovog "mercedesa" u Pustoj ulici u Rovinju u petak oko 14 sati ležao je beživotno muškarac.

Kako bi došli do njega, morali su da pozovu vatrogasce, koji su pomerili automobil i izvukli nesrećnog čoveka. Prema prvim informacijama, muškarac je bio u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini mesta nesreće.

Pregaženi muškarac navodno je izašao iz kafića i legao na ulicu. U tom trenutku je naišao Toni u automobilu.

- Potresen sam i nema reči kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovek može da proživi - kazao je šokirani Toni.

Sve okolnosti ove tragične nesreće još se utvrđuju, a posle završenog uviđaja i obdukcije znaće se da li muškarac već bio mrtav kad ga je Cetinski pregazio. Ono što je sigurno, reč je o vrlo uskoj uličici u kojoj nije moguća brza vožnja.

- Bilo je puno dece, baš su se vraćala iz škole. U prvi tren nismo znali ko je vozio. Čovek je već ležao na ulici kada je on naišao. Izašao je iz kafića u kojem se ljudi okupljaju i piju vino - kazao je očevidac nesreće

ROVINJSKA POLICIJA: Mercedes Tonija Cetinskog prešao preko tela nastradalog, MOGUĆE DA JE VEĆ BIO MRTAV?!

(VIDEO) TONI CETINSKI U ROVINJU PREGAZIO ČOVEKA: Ovo je mesto nesreće gde je mercedesom prešao preko nepoznatog muškarca!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija