• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.11.2017

19:56

PUNA DVORANA U ZAGREBU: Bilja Krstić i Bistrik nastupili u glavnom gradu Hrvatske nakon 16 godina!

Showbiz

PUNA DVORANA U ZAGREBU: Bilja Krstić i Bistrik nastupili u glavnom gradu Hrvatske nakon 16 godina!

Podeli vest

Do poslednjeg mesta bila je ispunjena dvorana Glazbenog zavoda u centru Zagreba sinoć na proslavi jubileja "Privrednik"-a u okviru koje je Bilja Krstić nakon punih 16 godina nastupila u glavnom gradu Hrvatske sa Bistrik orkestrom

Posetioci su pevali i znali sve reči pesama što dokazuje da muzika ne poznaje granice .

Iako su gosti bili predstavnici značajnih državnih funkcija to nije smetalo da svi zajedno zapevaju i tapšu uz Biljinu interpretaciju pesme "Jovano, Jovanke " i druge pesme Bistrika.

Promo/privatna arhiva


- Radujem se ovom nastupu i drago mi je da smo ovde u Zagrebu, nakon toliko vremena. Izvora ima puno i oni su mali ali voda uvek nađe put i pretvori se u veliku i jaku reku te je tako i sa muzikom.  Uvek nađe svoj put. Veoma mi je drago da ljudi u Zagrebu znaju i pevaju pesme Bistrika - kaže proslavljena umetnica.

Promo/privatna arhiva

Veliko oduševljenje u publici zavladalo je i uz prve taktove pesme " Puče puška" iz filma Zona Zamfirova koja je i lična karta Bilje Krstić  kada je reč o filmskoj muzici .

U prvom redu na koncertu su sedeli predstavnici diplomatskog kora, vladika Porfirije , predstavnici Srba u Hrvatskoj i Milorad Pupovac .

Promo/privatna arhiva

 

Bilja Krstić i Bistrik veruju da je ovo samo početak serije koncerata u Zagrebu a vesele se i narednim nastupima od kojih posebno Danima srpske kulture u Temišvaru krajem novembra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija