• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.11.2017

07:07

SJAJNA VEST IZ LONDONA: "Ničim izazvan" dobili nagradu MTV Best Adria Act

Showbiz

SJAJNA VEST IZ LONDONA: "Ničim izazvan" dobili nagradu MTV Best Adria Act

Podeli vest

Bend "Ničim izazvan" iz Vrbasa dobitnik je MTV Best Adria Act nagrade, dok je kanadska pop zvezda Šon Mendez pobednik večeri s obzirom da je pobedio u tri kategorije na godišnjoj dodeli MTV evropskih muzičkih nagrada u Londonu

 

"Ničim izazvan", devetočlani bend, su glasovima publike odneli pobedu u konkurenciji koju su činili Koala Voice, Nina Kraljić, Marin Jurić Čivro i Sara Jo. 

- Ne pamtim kada smo bili ovako uzbuđeni! Velika je ovo stvar za nas. Sama nominacija je bila veliko priznanje za naš rad, a ovo osvajanje nagrade nas je potpuno bacilo u nebesa. Ponosni smo na nagradu i ponosni smo na ljude koji nam pružaju podršku svih ovih godina, a posebno na one ljude koji vole našu muziku i koji su poslednjih mesec dana glasali za nas.Slavićemo par dana i onda nastavljamo sa radom još snažnije nego pre! - izjavili su članovi benda.

Mendez je dobio tri nagrade - za najboljeg izvođača, najbolju pesmu (There''s Nothing Holding Me Back), kao i u kategoriji "najstrastveniji fanovi".

MTV EMA dodela je sinoć počela nastupom rep legende Eminema, koji je, uz pratnju orkestra i vokel pevačice Skylar Grey, imao svetsku premijeru novog singla "Walk On Water" sa predstojećeg albuma, a kasnije u toku večeri je proglašen najboljim hip hop izvođačem.

Ovogodišnji dobitnici MTV Gobal Icon priznanja je grupa U2 koja je održala koncert na Trafalgar skveru. Tom prilikom su izveli novu pesmu "Get Out Of Your Own Way".

Kamila Kabeljo je pobednica u kategoriji "Najbolji pop izvođač".

facebook

Britanska rep zvezda Travis Skot je na svoj MTV EMA debi došao u velikom stilu. Naime, on se na binu dovezao u policijskom automobilu, dok je nastup završio uz vatromet.

Dejvid Geta je rasplesao publiku za kraj dodele uz novi singl "Dirty, Sexy, Money" uz gostujuće izvođače Frenć Montanu i Charli XCX. On je ujedno i pobednik u kategoriji "Najbolji izvođač elektronske muzike".

Voditeljka dodele bila je Rita Ora. 2018 MTV EMA dodela biće održana u Bilbau u Španiji. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Magazin

Džet set

Srbija