• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.11.2017

15:31

IRON MAIDEN SLEDEĆE GODINE NA EVROPSKOJ TURNEJI! Sviraće baš blizu Srbije!

Showbiz

IRON MAIDEN SLEDEĆE GODINE NA EVROPSKOJ TURNEJI! Sviraće baš blizu Srbije!

Podeli vest

Bend Iron Maiden nakon izuzetno uspešne svetske turneje 2016/2017, u okviru promocije svog 16. studijskog albuma "The Book of Souls" kreće sledeće godine ponovo na turneju

 

Turneju pod nazivom "Legacy of The Beast" započeće u Talinu, u Estoniji 26. maja, a završiti u O2 Areni u Londonu 10. avgusta, a posetiće i naš komšiluk 24. jula kada će nastupati u Zagrebu, najavio je "Taramaunt".

Kompletan raspored evropske turneje može se pogledati na sajtu benda, a očekuje se da turneju nastave i u 2019.

Koncept turneje "The Legacy Of The Beast" inspirisan je Maidenovom istoimenom mobilnom igrom i stripom, a pozornica i scenografija će obuhvatati niz različitih, ali međusobno povezanih "svetova", koji će, u cilju postizanja raznolikosti, pratiti set listu velikog broja hitova iz osamdesetih godina i pregršt iznenađenja s kasnijih albuma.

Menadžer benda Iron Maiden Rod Smelvud detaljnije objašnjava: 

- Kao što naši fanovi znaju, pratimo određeni ciklus turneja otkad su se Brus i Adrian ponovno pridružili Maidenu, kombinujući turneje na kojima sviramo muziku s novih albuma i tzv. ''History/Hits'' turneje. Mi uživamo u radu na ovaj način iz mnogo razloga, između ostalog i zato što bend ima priliku da svira kako nove tako i starije hitove, za koje znamo da publika uvek želi da ih čuje.

- Temu ove ''History/Hits'' turneje odlučili smo da baziramo na nasleđu imena ''Legacy Of The Beast'', koje savršeno služi svrsi, dajući nam prostor da budemo kreativni i dobro se zabavimo, posebno s Edijem. Trenutno ne želim previše da otkrijem ali radimo na nekoliko različitih scenografskih setova, a sve u skladu s tradicijom Maidena pa se nadamo da ćemo priuštiti našim fanovima fantastičan doživljaj - dodao je on.

Prodaja ulaznica za većinu koncerata počinje u petak 24. novembra.  Kao uvek, postojaće i ekskluzivna pretprodaja za članove "Fan kluba", koja počinje 20. novembra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija