• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.11.2017

15:41

(VIDEO) NAJTIRAŽNIJI BEND NAJAVLJUJE NOVI ALBUM! Miligram snimio dva VRHUNSKA SPOTA za nove pesme

Showbiz

(VIDEO) NAJTIRAŽNIJI BEND NAJAVLJUJE NOVI ALBUM! Miligram snimio dva VRHUNSKA SPOTA za nove pesme

Podeli vest

Najtiražniji benda Balkanskog prostora Miligram snimio je dva visokobudžetna spota za nove pesme "Amanet" i "Pogrešna noć" u sklopu najave za njihov novi album koji izlazi početkom sledeće godine

Set od 300 ljudi pod dirigentskom palicom reditelja Ljube i Toxic produkcije ličio je više na Holivudsko snimanje nego da se dešava upravo kod nas u Beogradu i Novom Sadu.

Dve filmske priče po scenariju Milija, Coby-a i Vuka Protića koje obe završavaju na koncertu Miligrama su jedan od najzahtevnijih zadataka u domaćoj produkciji video-klipova. 

Glavne uloge su dodeljene mladim talentovanim glumcima Dunji Stojanović i Draganu Sekuliću koji kroz niz maleroznih situacija na petak 13.-ti završavaju na koncertu Miligrama i pronalaze ljubav svog života.

Pesme "Amanet" i "Pogrešna noć" biće predstavljene 28. novembra na Miligram TvYouTube kanalu kao i na oficijalnom Facebook i Instagram profilu , zamišljene tako da predstavljaju novi muzički pravac na području Balkana koji ce Mili da promoviše kroz spoj najnovijih bitova i elektronike uz zvuke gajdi i trubača. 

Ovaj novogodišnji poklon takozvanog Srpskog muzičkog čuda Miligrama od dve pesme, trebao bi da ulepša novogodišnju noć i kako Mili u sali kaže u uputstvima za upotrebu "Najbolje ih je puštati jednu za drugom ".

Miligram se sprema da premijerno u klubu Kasina u četvrtak 30.novembra  i otpeva uživo ove nove pesme.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija