• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.12.2017

16:48

(FOTO/VIDEO) ZASENILI TONIJA CETINSKOGI! Bend Pravila igre mu ukrao popularnost

Showbiz

(FOTO/VIDEO) ZASENILI TONIJA CETINSKOGI! Bend Pravila igre mu ukrao popularnost

Podeli vest

Bend simboličnog naziva "Pravila igre" sve je popularniji kako u Hrvatskoj, tako i u čitavom regionu. Dobitnici nagrade "Cesarica" za najbolju pop pesmu prethodne godine, ovu završavaju kao daleko najtraženiji mladi bend hrvatske pop-scene

Predvođena zgodnim pevačem Ivanom Penezićem ova muzikalna petorka nedavno je svoju reputaciju potvrdila i na zajedničkom koncertu nekoliko hrvatskih izvođača u Nemačkoj, u Frankfurtu na kome je publika pevala sa njima od prve do poslednje pesme.

Aktuelna numera "Muška suza" kojom najavljuju novi album je već hit u Hrvatskoj kao i u dijaspori a ono što je posebno zanimljivo je činjenica da će "Pravila igre" za Novu Godinu pevati rame uz rame sa Dinom Merlinom, kao trenutno najpopularnijim regionalnim izvođačem.

Promo

Mladi, lepi i talentovani, momci su oko sebe okupili ozbiljnu ekipu saradnika a medijima je najinteresantnije to što o njima sada brine kompletna ekipa Tonija Cetinskog pa se o njima već piše kao o bendu koji je "ukrao slavu Toniju" budući da su za kratko vreme postali izuzetno popularni.

Poseban kuriozitet je da su se sve pesme sa prvog albuma u nekom trenutku našle među Top 5 najslušanijih u Hrvatskoj sto je privilegija malog broja izvođača.  

 Svojim koncertima pune dvorane i klubove gde god da se pojave, imaju preko 100 miliona pregleda na You Tubu i više od 70.000 pratilaca na društvenim mrežama. 

Autori singla "Muška suza" su  autori najvećih regionalnih hitova  kao što su: Da ti nisam bila dovoljna, Blago onom ko te ima, Srce nije kamen, Opet si pobedila,  Pratim te, Nebo na mojoj strani, Lagala nas mala,  Miro i Sonja Buljan koju su ovaj bend okarakterisali kao daleko najperspektivniji  na regionalnoj sceni. 

Tako se od "Pravila igre", sa razlogom očekuje mnogo a momci će uskoro posetiti i naš glavni grad ne bi li se bliže upoznali sa domaćom publikom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija