• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Klix.ba

29.12.2017

11:39

(VIDEO) MARAJA KERI je samo na ovoj pesmi zaradila 60 miliona dolara!

Showbiz

(VIDEO) MARAJA KERI je samo na ovoj pesmi zaradila 60 miliona dolara!

Podeli vest

Vreme novogodišnjih i božićnih praznika ne može da prođe bez popularnih božićnih hitova, a jedan od njih je "All I Want for Christmas Is You" iz 1994. godine koji peva Maraja Keri. Prema istraživanjima magazina "Ekonomist", pevačica je samo na ovoj pesmi zaradila 60 miliona dolara

U ovih nekoliko dana ova pesma je najslušanija na muzičkom servisu Spotifaj i nalazi se na vrhu liste 13 najpopularnijih božićnih pesama. 

Do kraja novembra ove godine "All I Want for Christmas Is You" preslušana je 210 miliona puta, a najviše se, nije teško pretpostaviti, sluša tokom praznika. 

Zanimljivo je da je pesmu "All I Want for Christmas Is You" Maraja napisala za samo 15 minuta. Pomoć u snimanju i produkciji pesme pružio joj je muzičar i producent Volter Afanasijef. Pesma se našla na prvom Marajinom božićnom albumu "Merry Christmas" koji je objavljen 1. novembra 1994. godine. 
Američki muzički magazin "Roling stoun" uvrstio je "All I Want for Christmas Is You" na svoju listu 15 najvećih pop i rok božićnih pesama. Pesma je devedesetih bila najslušanija i u Velikoj Britaniji. 

Zbog velikog uticaja koji je Maraja Keri ostvarila zahvaljujući ovoj pesmi, pevačica je proglašena kraljicom Božića. Keri je pre 12 godina izdala i knjigu za decu zasnovanu na pesmi, koju je uspela da proda u 750.000 primeraka.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija