• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: headliner.rs

30.01.2018

15:57

NEVERNE BEBE U LAZAREVCU U NIŠU: Sviraju stare stvari u čast ljubavi i vina

Showbiz

NEVERNE BEBE U LAZAREVCU U NIŠU: Sviraju stare stvari u čast ljubavi i vina

Podeli vest

Februarski  koncerti Nevernih beba sa specijalnim gostima biće održani 14. februara  u Centru za kulturu u Lazarevcu i 15. februara u Domu vojske u Nišu.

Bend koji važi za jednu od najveći regionalnih koncertnih atrakcija nastupiće u okviru obeležavanja svojih prvih 25 godina postojanja, ali i sa specijalnim povodom, u čast obeležavanja Dana zaljubljenih i u slavu zaštitnika vinara, Svetog Trifuna.

Pripremljen je specijalan repertoar uz prepoznatljive hitove, ali i pesme iz prvog dela karijere koje se ne izvode tako često, što će svakako biti poslastica za brojnu publiku  svih generacija.

Public

Na koncertu u Lazarevcu će nastupiti i specijalni gosti: popularna glumica, Lazarevčanka Jelena Gavrilović i Bane Lalić MVP, a na koncertu u Nišu pridružiće im se sjajna Jelena Tomašević i regionalna muzička zvezda Daniel Kajmakoski.

- Ovu godinu obeležiće slavljenička turneja povodom 25 godina od osnivanja benda a potrudićemo se da svaki koncert publici donese nešto novo - od produkcije, retrospektive karijere kroz različite repertoare do gostovanja ljudi koji osećaju našu muziku i sa kojima delimo senzibilitet i ideje - kaže frontmen Beba Milan Đurđević.

U planu je i snimanje dokumentarnog materijala čiji će kadrovi biti sastavni deo multimedijalnog DVD Best of izdanja, koje je takođe u pripremi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija