• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.03.2018

11:31

TROPICO BEND premijerno večeras u Kasini PEVA NOVU PESMU!

Showbiz

TROPICO BEND premijerno večeras u Kasini PEVA NOVU PESMU!

Podeli vest

Posle tri godine od poslednjeg albuma, Tropico bend, obradovaće svoju publiku sa čak tri nove pesme!

Singl “Samo idi” samo je uvod u ono što nas čeka kada je reč o popularnom bendu, a upravo ovu pesmu otpevaće večeras u klubu “Kasina” a o tome svedoči i frontmen Tropica:

 - “Samo idi” lagana je uvertira za ono što smo pripremili za našu publiku. Osim nje, iznadićemo ih i sa još dve sjajne numere, koje ćemo izdati u narednih mesec dana. Svaka od njih je različita, ne samo jedna od druge, već i od svega što smo do sada radili -  rekao nam je Sale i dodao da novu pesmu prati i spot.

Kako naime, saznajemo, nakon ovog, očekuje nas i duetska pesma sa Dženanom Lončarevićem, kao i spot koji ce pratiti ovaj muzički dvojac. Zanimljivo je da će rediteljsku palicu, kada je reč o ekranizaciji ovog video klipa, preuzeti niko drugi do Vuk Kostić!

Ako je suditi po popularnosti koju Topico bend ima među svojim poklonicima, ali i po pažnji koju izaziva sam Dženan i sjajni srpski glumci, očekuje nas uzvidljivo proleće i još vrelije leto.

A Tropico bend i Dženana možete videti sam u Kasini što se Beograda tiče.

Za večerašnji nastup ulaz je slobodan i za sada je veliko interesovanja a mesta ima još jako malo,što se moglo i očekivati.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija