• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jovana Bogdanović

10.05.2018

15:01

LIDER "BALKANIKE" PORUČUJE DA ĆE DATI SVE OD SEBE NA EVROSONGU: Ima da razvalimo na sceni! Neka crknu dušmani!

Showbiz

LIDER "BALKANIKE" PORUČUJE DA ĆE DATI SVE OD SEBE NA EVROSONGU: Ima da razvalimo na sceni! Neka crknu dušmani!

Podeli vest

Sanja Ilić pred večerašnji nastup kaže da će briljirati na Pesmi Evrovizije u inat svima onima koji im prognoziraju loš plasman

Vođa "Balkanike" Sanja Ilić poručuje da će večeras, u drugom polufinalu Evrovizije, "razvaliti" na sceni, i to u inat dušmanima! Proslavljeni muzičar u intervjuu za Informer kaže da će naši predstavnici sa pesmom "Nova deca" dati sve od sebe da Srbiju što bolje predstave na ovom takmičenju i plasiraju se u veliko finale u subotu.

Uprkos tome što im najpoznatije svetske kladionice ne

Besmisleno

Potpuno je besmisleno da ja stojim na sceni sa klavijaturama, a muzika ide na matricu

Sanja Ilić

predviđaju dobar plasman, Ilić je uveren u uspeh:

- Mi ćemo dati sve od sebe i naš nastup će biti super. Ma, kada izađemo na scenu, pa razvalimo i pokidamo... Neka crknu dušmani!

Kladionice su svrstale Srbiju među najveće autsajdere...

- Kao što ste videli, kladionice su do sada često grešile. Njihove prognoze se menjaju preko noći. Mi ćemo dati sve od sebe, a ostalo je na ljudima koji glasaju. Večeras može da se glasa iz svih zemalja koje se sa nama takmiče u polufinalu, kao i iz Italije, Francuske i Nemačke.

Zašto ste odlučili da se povučete sa scene i iz svih promotivnih aktivnosti u Lisabonu?

Svako može da kokodače, ja sam ipak za pevanje

Kako komentarišete najvećeg favorita, predstavnicu Izraela, koja kokodače na sceni?

- Svako ima pravo da se izražava kako hoće. Na ovom festivalu je sve dozvoljeno: i kokodakanje i graktanje. Ja sam ipak za pesmu, pevanje i dobru melodiju.

- Mnogo je bolje da sve to gledam sa strane i uočavam dobre i loše stvari. Hteo sam da u prvom planu budu ova nova deca, koja su mladost i budućnost. Iva je došla na moje mesto. Ona ne svira klavijature, ali peva bolje od mene. Takođe, na Evroviziji se peva uživo, a muzika je na matricu i zbog toga je potpuno besmisleno da ja stojim na sceni sa klavijaturama. Zar nije bolje da je umesto mene tu jedan dobar i lep vokal.

Kako provodite slobodno vreme u Lisabonu?

- Posećujemo dobre restorane, jedemo odličnu hranu i pijemo vrhunska vina. Domaćini su nam priredili par nekih izleta, koji nisu bili baš spektakularni. Davno sam bio u Lisabonu. To je jedan siguran, lep, topao grad sa ljudima koji su spremni da vam pomognu. U znak zahvalnosti prema domaćinu, snimili smo i verziju pesme na portugalskom.

Pisalo se da ste na takmičenju doživeli neprijatnost kada su vam organizatori tražili da platite 17.000 evra za bubnjeve koje koristite na sceni?

- To smo rešili na najjednostavniji mogući način. Mi smo bogata grupa i kupili smo sami naše scenske elemente.

Ludo smo se proveli u bolnici

Kako se oseća pevač Mladen, koji je pre dva dana završio u bolnici?

- To je bio čist marketing! Šalim se. Mladen je davao sve od sebe. Međutim, Portugalija i ta njena čudna klima je možda uticala na to da mu malo poraste pritisak i sloši mu se. Odmah su otišli u ambulantu, cela naša ekipa. Lepo su se tamo proveli, čak su se i isfotkali.

Naše devojke Danicu, Ivu i Nevenu su već proglasili za najlepše učesnice Evrovizije. Da li uspevate da ih odbranite od udvarača?

- Srpkinje su generalno najlepše gde god da odu. Šta da radimo, ali tako je. Mislim da se one same odlično brane, od vikinga i svih ostalih udvarača.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija