• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.03.2019

15:28

ŠIPTARI HOĆE DA NAM OTMU NEVENU! Priština prisvojila SRPSKU PREDSTAVNICU na Evroviziji, Tviteraši napravili haos!

Showbiz

ŠIPTARI HOĆE DA NAM OTMU NEVENU! Priština prisvojila SRPSKU PREDSTAVNICU na Evroviziji, Tviteraši napravili haos!

Podeli vest

"Nevana Božović sa Kosova predstavlja Srbiju na pesmi Evrovizije 2019", navedeno je na nalogu "Evrovizije Kosovo" na Tviteru, nakon što je mlada pevačica Nevena Božović pobedom na Beoviziji izborila put na to prestižno takmičenje koje se ove godine održava u Tel Avivu

Ta objava, uz provokativnu poruku "Ponosni smo na sve naše talentovane devojke širom sveta", izazvala je negodovanje srpskih tviteraša, poput opaski "Za početak napišite pravilno njeno ime" i "Kosovo je srce Srbije". Naime, umesto Nevena, piše "Nevana".

 

Foto: printscreen RTS

Na ovo je fan grupa "Evrovizija Kosovo" postavila, a da nije pravilno napisala njeno ime, novu objavu sa pitanjem: "Ne razumem zašto ste toliko ljuti, Nevana je sa Kosova i to je činjenica". Uz to je priložena sličica profila Nevene Božovic" na Instagramu, gde stoji da je Nevena rođena u "Mitrovici na Kosovu".

 

Kosovska tviter-javnost ostala je nema na oba tvita o Božovićevoj, dok je najnoviji post administratora grupe "Evrovizija Kosovo" o tome da jedna od tamošnjih talentovanih devojaka Rita Ora najavljuje novi video za manje od 45 minuta lajkovalo više od 1.000 ljudi.

(VIDEO) NEVENA BOŽOVIĆ PREDSTAVLJAĆE SRBIJU NA EVROSONGU! Evo kako zvuči naša "Kruna"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nesa

pre 5 godina

Pa Kosmet je Srbija, Šiptari su stanovnici Srbije, i treba da se raduju!

Perica

pre 5 godina

Pa šta je tu sporno Kosovo je Srbija da se zna nek se hvale Šiptari svojom državom Srbijom dok su još u njoj

Neko

pre 5 godina

To je dokaz da je Kosovo neodvojivi deo Srbije.

hag

pre 5 godina

Djevojka je Kosovka a ne srbijanka....u čemu je problem???? Bosanac pravoslavne vjere iz BiH je par puta predstavljao BiH a ne Srbiju,što je sasvim normalno! Morate se podhitno probuditi!!!!Kosovo je država i ta priča je davno završena,a to što srbijanska vlada ne zna kako i na koji način da to saopšti javnosti je sasvim drugi problem.

aha

pre 5 godina

a sta je krivo napisamo? mesto rodjenja je najvaznije Lepa dama je Kosovarka, a Lepi Precednik je Bosanac

Penzioner

pre 5 godina

DOKLE BRE VISE "PO KLJUCU" ko u Titovo doba !!!! Zasto je Kosovka bas NAJBOLJA ????? Pa da nas sipci kinje . Nije nam ovo trebalo !!! A na stranu to sto Kosovka NIJE ZASLUZENO PRVA !!!

Rona

pre 5 godina

To sto ste naslov oglasili kao "siptari", upravo to potvdruje da ste iskompleksirani novinari. Sram vas bilo. KOSOVA OSHT SHQIPËRI

Klimt Bec

pre 5 godina

Pesma, izvodjenje, Nevena sve je super, samo ovo ne prolazi na Evroviziji... Zelim joj svu Srecu

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija