• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.03.2019

09:08

HIT U NAJAVI: Novi spot singl za Velentino!

Showbiz

HIT U NAJAVI: Novi spot singl za Velentino!

Podeli vest

Pesma "Brodolom" koju je Zijo Valentino predstavio i u etar pustio na Dan zaljubljenih, sada je dobila svoje video izdanje i sutra će biti premijerno puštena na društvenim mrežama i Zijovom profilu

- Pesma već sjajno prolazi na radio-stanicama, pa mogu reći da je "hit u najavi", kako to vole moje kolege da nazovu. "Brodolom" je iskrena pesma, iz srca napisana, nastala posle kraha jedne ljubavi ali je, uprkos tome, optimistična i pevljiva! Iako taj spoj možda zvuči čudno, melodija jeste vesela a tekst je takav kakav mora da bude kada doživite ljubavni brodolom. Taj stih govori sam za sebe i svi su to bar jednom u životu prošli. Moj poklon damama za 8. mart, da ne budu toliko oštre prema nama. I mi patimo, ali na drugačiji način. Kad se bavite muzikom, srećna okolnost je što sve što niste uspeli ili možda smeli da izgovorite u životu, pretočite u pesmu i na taj način se izrazite - kaže Zijo Valentino.

(VIDEO) SLAVLJE U KUĆI ŽIVOJINOVIĆA! Poznate ličnosti čestitaju Breni i Bobi ROĐENJE UNUKA ALEKSANDRA!

Autor objasnjava da je spot koji prati ovu pesmu jednostavan, bez suvišnih detalja, a opet dovoljno atraktivan i adekvatan.

Foto: Promo/Zijo Valentino

- Spot je većim delom snimljen ovde, u Beogradu, na Dunavu, ali ima i kadrova koji su zabeleženi na crnogorskom primorju - dodaje pevač.

- Nisam hteo nikakve specijalne efekte i čuda vec prosto "old-school" spot. Pesma je u prvom planu, a slika je tu da je podrži. Lepo je snimljeno, sve je čisto i neoptertećujuće.

 

(VIDEO) OVO JE PRAVA ISTINA o odlasku Marije Šerifović iz ZVEZDA GRANDA!

Već od sledeće nedelje prvi čovek jedne od najpopularnijih grupa bivše Jugoslavije spot će promovisati i na regionalnim TV-stanicama, posle čega ga očekuju brojni, već zakazani, koncerti u zemlji i inostranstvu kao i turneja po Kanadi.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 5 godina

A ja mislio - ovaj je mrtav - bar tako izgleda na slici - kad on oma jos i pesmu " brodolom " . ijaooooooo

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija