• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.03.2019

14:11

INDIRA "COLONIA" PRED NASTUP U BEOGRADU:  Iskreno sam dirnuta i slavim u Kasini!

Showbiz

INDIRA "COLONIA" PRED NASTUP U BEOGRADU: Iskreno sam dirnuta i slavim u Kasini!

Podeli vest

Nakon što je njen prvi samostalni album Valkira , doživeo nominaciju za prestižnu nagradu Porin pevačica je presrećna.

- Iskreno sam dirnuta. Puno mi znači na više nivoa. I kao ženi koja ne poznaje granice i kalupe te kao muzičarki koja je sada sigurna da su sve odluke u mojoj karijeri konačno ispravne - kaže  
Indira i posebno ističe da je njena najveća nagrada njena publika.

- To je jedini smisao svakog muzičara, da kad stane na pozornicu ima kome da peva. Presrećna sam što pevam u celom regionu, što imam toliko drage i verne fanove. Naša ljubav traje već 22 godine i verujem da ćemo pevati bar još toliko - poručila je Indira uoči beogradskog koncerta u Klubu Kasina.

- Svaki put sam jednako uzbuđena i presrećna pred koncert. Ne mogu da dočekam da podelim i ovu sreću s mojom publikom,  a svi oni koji dolaze u Kasinu zaslužni su za deo ovog uspeha. Volim energiju i ljubav koju osećam svaki put na nastupu i zato se iznova trudim da budem bolja, ma za vas u Kasini želim da budem najbolja moguća verzija sebe. Jer vi to zaslužujete. Hvala na ljubavi i poverenju i vidimo se u sredu. 13.3.je naše veče. Slavićemo uz sve one stare i nove pesme. Volim vas i vidimo se - kaže energična pevačica.

Biti na sceni 22 godine je impresivna brojka, a tačno toliko traje Indirin muzički put.

- Kada sam počela da stvaram "Valkiru", moj prvi samostalni album, imala sam dve želje - da pokažem kroz tekstove koje godinama pišem svoje emocije publici i da radim s najboljim autorima. Ovim putem zahvaljujem Branimiru Mihaljeviću, Anti Pecotiću, Bojanu Šalamonu Shalli i Domagoju Perišiću na predivnim pesmama koje je prepoznala moja publika koja ih peva iz sveg glasa na koncertima.

- Nominacija struke kruna je koja je zaokružila celu priču - rekla nam je Indira.
Sigurni smo da je još puno dobrih pesama i koncerata i nagrada u budućnosti za ovu jedinstvenu  i energičnu pevačicu.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija