• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story

15.11.2021

22:26

PRAKTIČNA ŽENA PROGOVORILA O SUPRUGU: Shvatila sam da je imao milion žena... Voditeljka otkrila detalje iz braka!

printscreen instagram/prakticnazena_

Showbiz

PRAKTIČNA ŽENA PROGOVORILA O SUPRUGU: Shvatila sam da je imao milion žena... Voditeljka otkrila detalje iz braka!

Podeli vest

Voditeljka emisije "Praktična žena", Nataša Pavlović, godinama je u braku sa producentnom Predragom Palovićem.

Voditeljka ne krije koliko je srećna u braku sa Predragom, te da joj je on velika podrška i oslonac u životu.

- Mlad čovek kada se zaljubi odmah bi i venčanje i decu, jer misli da će to trajati zauvek. Međutim, bitno je da oboje prožive toliko toga da bi brak kasnije bio skladniji i da u pedesetim ne bi "poludeli" - istakla je ona svojevremeno za "Story", dodajući da je, u momentu kada je počinjala emotivnu vezu sa svojim sadašnjim suprugom, želela da zna šta je sve tačno preživeo pre nje.

- Sve sam ga detaljno ispitala, pa kad sam shvatila da je imao "milion" žena, da je izlazio, putovao i radio sve što mlad čovek treba da radi, onda sam rekla - super. Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, već mi je bilo drago, jer sam znala da će umeti više da me ceni. Smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, kao i ja - dodala je Nataša, zaključujući priču rečima:

- Ispričala sam mu i ceo moj istorijat, samo što moja prošlost nije bila burna kao njegova. Ali, imala sam mnogo mogućnosti da na osnovu kako svog, tako i iskustva svojih drugarica, zaključim šta želim. Sa trideset si zreo čovek, ali pre toga sigurno nisi. Ne kažem da ne možeš naći partnera za ceo život, ali to je čista igra na sreću. Svakog dana zahvaljujem Bogu što sam sačekala i što ništa nisam radila na brzinu - rekla je tada voditeljka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija