• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2022

12:39

ŽENE MU DOŠLE GLAVE! Vil Smit je zbog bivše supruge PLAKAO U WC, a zbog sadašnje se TUČE  - evo kako izgleda njegova nekadašnja LJUBAV (FOTO)

Tanjug/AP

Showbiz

ŽENE MU DOŠLE GLAVE! Vil Smit je zbog bivše supruge PLAKAO U WC, a zbog sadašnje se TUČE - evo kako izgleda njegova nekadašnja LJUBAV (FOTO)

Podeli vest

Ovogodišnju 94. dodelu Oskara koju dodeljuje Akademija filmskih umetnosti i nauka obeležio je skandal koji je izazvao glumac Vil Smit, koji je ošamario svog kolegu, Krisa Roka. Zanimljivo je da mu ovo nije prvi incident koji je u vezi sa ženama, jer je zbog bivše supruge Šeri Zampio plakao u toaletu

Šeri sa kojom je nekada bio u braku, priključila se čestitkama povodom Oskara koji je Smit osvojio na dodeli nagrada koje dodeljuje Akademija filmskih umetnosti i nauka.

 - Epska noć. Čestitam ti ponovo. Kad jedan pobedi, svi pobeđujemo. Porodica na prvom mestu -  napisala je ona.

Vil i Šeri bili su u braku 3 godine, do 1995. godine. Zajedno imaju sina Treja. Nakon razvoda, Vil je upoznao Džejdu sa kojom se oženio 1997. godine.

Sa njom takođe ima dva sina. 

Ono što je zanimljivo jeste da je Smit izgleda sklon nekontrolisanim reakcijama, jer je prilikom gostovanja svojevremeno priznao da je "nekontrolisano plakao" u toaletu jer je shvatio da je u braku sa pogrešnom ženom. Tada je i dalje bio u braku sa Šeri.

Foto: printscreen instagram shereezampino

Šeri Zampio

 - Bila je to jedna od najbizarnijih emocija koje sam osetio. Bili smo u restoranu 'The Palm' u Njujorku i sećam se da sam morao da odem od stola kad sam shvatio da nisam s osobom s kojom bi trebalo da budem - rekao je.

Foto: AP/Photo

Vil Smit

 - Otišao sam u WC i slomio se u suzama. Plakao sam i smejao se. Znao sam da bi trebalo da budem s Džejdom, ali nisam se razveo -  dodao je.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija