• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.05.2022

20:32

ONA ĆE SE POJAVITI NA SVEDOČENJU?! Slavna manekenka će biti ispitana na suđenju Džonija Depa!

Reuters

Showbiz

ONA ĆE SE POJAVITI NA SVEDOČENJU?! Slavna manekenka će biti ispitana na suđenju Džonija Depa!

Podeli vest

Slavna manekenka Kejt Mos, inače bivša partnerka Džonija Depa, sutra će se uključiti na suđenje putem video poziva

Razlog njenog svedočenja je to što ju je Amber Herd spomenula na suđenju ranije ovog meseca.

Amber Herd je spomenula Mos kada je prepričavala jedan navodni sukob između Depa i njene sestre Vitni. Glumica je rekla kako je Džoni Dep zamahnuo rukom na njenu sestru, nakon čega se ona "odmah setila Kejt Mos i stepenica", a potom i udarila glumca.

 

 

Postoji i snimak ovog trenutka u sudnici, a jasno je da se Depov advokatski tim radovao kad je Herd spomenula Kejt, zato što im je to dalo priliku da je pozovu kao svedoka, te da će manekenka osporiti izjavu glumice.

Foto: Reuters

Kejt Mos

Herd je navodni incident s Džonijem, njegovom bivšom devojkom i stepenicama spomenula i u spornom članku objavljenom u Vašington Postu 2018. godine.

Podsetimo, Džoni Dep i Kejt Mos bili su zajedno od 1994. do 1997. i imali su veoma burnu vezu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija