• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.11.2022

14:49

PILETINA SE ZA PRSTE LEPI! Šer priznala vezu sa 40 GODINA MLAĐIM MUŠKARCEM!

Showbiz

PILETINA SE ZA PRSTE LEPI! Šer priznala vezu sa 40 GODINA MLAĐIM MUŠKARCEM!

Podeli vest

Pevačica Šer (76), najpoznatija po hitovima kao što su "Believe" i "Turn Back Time , potvrdila je vezu sa 40 godina mlađim producentom Aleksandrom Edvardsom.

Ona se tom prilikom oglasila na Tviteru, i posvetila mu nekoliko postova. Šer je objavila fotografiju svog partnera i napisala njegovo ime na koje je dodala emotikon srca, a kada su je u komentarima pitali da li su zajedno, objavila je smajli emotikon sa srcima oko njihovih glava.

Napisala je da se prema njoj ponaša kao prema kraljici i da ljubav ne zna matematiku. Nakon toga je objavila još jedan tvit u kojem je napisala da ne brani svoju ljubav i da će 'hejteri mrzeti', ali da je svejedno.

Ona je naglasila da su srećni i da nikome ne smetaju. Šer je priznala i da su se upoznali na Nedelji mode u Parizu prošlog meseca i da ga je već upoznala sa svojom porodicom.

Podsetimo, nakon što se pevačica rastala od Sonija Bona, koji je tragično poginuo na skijanju 1998. godine, Šer je sama odgajala njihovu ćerku Čestiti. Zatim se zaljubila u muzičara Grega Olmana, za koga se kasnije udala i dobili su sina Elija Blua. Ni taj brak nije potrajao. Greg je imao problema sa zavisnostima, pa je zanemario porodicu, a pevačica jednostavno nije želela da to trpi. Međutim, nije dugo bila sama.

Mlađi muškarci su joj bili zabavniji i zanimljiviji. Veza sa glumcem Valom Kilmerom punila je novinske stupce. Niko, čak ni sam Val, nije bio siguran kako i zašto su završili zajedno. Upoznali su se na zabavi zajedničkog prijatelja, ali Kilmer je bio siguran da ona nije žena za njega jer ju je smatrao „ženom sa naslovnice tabloida koja žudi za pažnjom“. Šer mu je dokazala da je suprotna svemu što je mislio o njoj i završili su zajedno. Kasnije su shvatili da je bolje da ostanu prijatelji, a njihovo prijateljstvo traje godinama.

Bila je i u vezi sa Tomom Kruzom i Vorenom Bitijem, DŽinom Simonsom i Timom Medvecom, dok je poznato da je Aleksandar bio u vezi sa manekenkom Amber Rouz, bivšom devojkom repera Kanjea Vesta koju je priznao da ju je varao.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija