• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2023

10:00

DŽEK NIKOLSON PRVI PUT USLIKAN POSLE 18 MESECI: Prijatelji strahuju za život slavnog glumca! (FOTO/VIDEO)

EPAIMAGES

Showbiz

DŽEK NIKOLSON PRVI PUT USLIKAN POSLE 18 MESECI: Prijatelji strahuju za život slavnog glumca! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Slavni glumac Džek Nikolson poslednjih godina ne pojavljuje se često u javnosti, a sada je konačno uslikan.

Američki glumac Džek Nikolson viđen je prvi put nakon 18 meseci na balkonu svog kompleksa Malholand Drajv na Beverli Hilsu.

 

 

Njegovo stanje zabrinulo je prijatelje koji se pribojavaju da će glumac umreti sam, na sličan način kao i njegov nekadašnji sused i kolega Marlon Brando.

 

 

 

U četvrtak, Nikolson je fotografisan dok je uživao na svežem vazduhu s pogledom na Franklin Kanjon.

 

 

Nosio je široku narandžastu košulju i trenerku, te se naslonio na ogradu balkona tokom svežeg jutarnjeg izlaska.

Foto: EPAIMAGES

Džek Nikolson

Nikolson je verovatno najpoznatiji neženja Holivuda, a bio je u braku četiri godine pre nego što je uspeo kao glumac. Njegova najpoznatija romansa s Anđelikom Hjuston završila se pre gotovo 25 godina.

Foto: EPAIMAGES

Džek Nikolson

Trostruki dobitnik Oskara poslednji je put viđen u oktobru 2021. godine, zajedno sa svojim sinom Rejem, koji je sedeo pored terena i gledao utakmicu "LA Lejkersa". Prema izeštajima, Rej je jedan od retkih ljudi s kojima je Nkolson u kontaktu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija