• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2023

15:39

IMANJE OD 100 MILIONA VIŠE NEĆE IZGLEDATI ISTO: Opra Vinfri opasno NALJUTILA komšiluk OVIM POTEZOM! (FOTO)

Showbiz

IMANJE OD 100 MILIONA VIŠE NEĆE IZGLEDATI ISTO: Opra Vinfri opasno NALJUTILA komšiluk OVIM POTEZOM! (FOTO)

Podeli vest

Uticajna voditeljka i milijarderka Opra Vinfri odlučila se na određene drastične promene na svom imanju u Montesitu, a tom je prilikom razljutila brojne svoje komšije.

Čuvena voditeljka Opra Vinfri tokom duge karijere koju je gradila godinama uspela je da zaradi dovoljno novca da postane jedna od najmoćnijih žena sveta.

Ona je izgradila imanje u Montesitu u Kaliforniji, poznato kao “Obećana zemlja” čija vrednost se procenjuje na više od 100 miliona dolara. Tokom 2018. godine dogodio se ozbiljan incident sa poplavama, a tada su mnogi domovi bili ugroženi, jer je nakon vode preostala ogromna količina blata.

 

 

Tada su život izgubile čak 23 osobe, a materijalna šteta procenjivana je u milijardama dolara. U istoj oblasti u kojoj Opra ima kuću, žive i druge poznate ličnosti poput porodice Saseks - Harija i Megan Markl.

Ovo je jedno od najekskluzivnijih područja u južnoj Kaliforniji, ali poslednjih nekoliliko godina postaje prilično opasno kada dođe do naglih padavina.

 

 

Opra je odlučila da pronađe  način na koji će zaštiti svoje ogromno imanje i uspela je u tome, ali se njeno rešenje ni malo nije dopalo onima koji žive u njenom komšiluku.

Iako je Opra dobila dozvolu za gradnju ogromnog zida dužinom celog luksuznog imanja, komšije u Montesitu, kao i ljudi na mrežama su ogorčeni na nju i postavljaju pitanje šta će biti s njihovim domovima ako ona u delo i sprovede svoj plan.

Foto: Reuters

Opra Vinfri

Opra je odlučila da podigne masivni zid kako bi on sav taj otpad zadržao van granica njenog doma. Ipak, to bi dovelo u opasnost mnoge građane oblasti Montesito.

Jedna poznata kompanija podnela je zahtev za izgradnju ovog zida i iako se nigde u dokumentu ne spominje ime slavne voditeljle, građani ovog mesta smatraju da je zid osmišljen tako da zaštiti samo njeno imanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Magazin

Džet set

Srbija