• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/M.D.

27.04.2023

12:11

STARLETE NA APARATIMA: Kim Kardašijan bi radije bila ADVOKAT nego da SLIKA GOLU ZADNJICU!

Reuters

Showbiz

STARLETE NA APARATIMA: Kim Kardašijan bi radije bila ADVOKAT nego da SLIKA GOLU ZADNJICU!

Podeli vest

Slavna rijaliti zvezda i milijarderka Kim Kardašijan priznala je da je spremna da napusti život pred kamerama kako bi se bavila advokaturom.

Jedna od najslavnijih, ako ne i najslavnija žena današnjice, preduzetnica Kim Kardašijan je na samitu "TIME100" otvoreno progovorila o mogućnosti napuštanja rijaliti sveta i okretanju karijeri pravnice, te o svom učestvovanju u reformi kaznenog pravosuđa u Americi.

Bila bih jednako srećna da sam advokatica s punim radnim vremenom - odgovorila je na pitanje bi li razmislila o životu bez kamera.

- Ovo putovanje mi je stvarno otvorilo oči. Postaje obeshrabrujuće, jer ima toliko toga za učiniti - nastavila je Kim.

Podsetimo, Kim i Kloi Kardašijan nedavno su posetile Kalifornijski državni zatvor okruga Los Anđeles, gde su razgovarale sa zatvorenicima kako bi saznale što više o njihovim iskustvima. Obe sestre uključene su u projekat čiji je cilj poboljšati život zatvorenika.

Premda službeno još nije advokatica, zvezda rijaliti šoua “Keeping Up with the Kardashians” podelila je kako se nada da će njeni napori u reformi pravosuđa biti “najznačajniji posao u njenom životu”.

Foto: Reuters

Kim Kardašijan

Rad na reformi Kardašijanka je započela još 2017. godine, kada je saznala za slučaj Alis Meri Džonson, koja je u zatvoru od 1996. zbog trgovine drogom. Džonson je verovala kako će biti uključena na popis bivšeg predsednika Baraka Obame koji se sastojao od 231 pomilovanog zatvorenika i zatvorenice, ali se to nije ostvarilo.

Kad je čula tu vest, Kim je na svom Tviter profilu objavila kako nije pravedno da su drugi zatvorenici s istim presudama pomilovani što je na kraju rezultiralo puštanjem Džonsonove iz zatvora 2020. godine. Nakon toga Kim je nastavila da se zalaže za druge nepravedno osuđene zatvorenike.

Foto: Reuters

Kim Kardašijan

Kim se u decembru 2021. na društvenim mrežama pohvalila položenim ispitom za studente prve godine prava, takozvanim "baby barom" nakon što je 2019. krenula očevim stopama, te započela četvorogodišnje školovanje za advokaticu.

Foto: AP/Evan Agostini

Kim Kardašijan

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija