• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso/Informer/D. I.

27.05.2023

11:38

ZATEKAO IH GOLE DOK GLEDAJU TV! Glumica varala muža sa svekrom, a sada se udala!

instagram prntscreen/gokce.bhdr

Showbiz

ZATEKAO IH GOLE DOK GLEDAJU TV! Glumica varala muža sa svekrom, a sada se udala!

Podeli vest

Popularna turska glumica Gokče Bahadir (41) bila je u centru skandala kada ju je suprug, takođe glumac, Ali Sunal zatekao u preljubi sa svojim ocem.

Gokče, koju smo zavoleli u seriji “Kad lišća pada” ima vrlo zanimljiv ljubavni život obilježen velikim skandalom o kome se pričao i pisalo u celom svetu.

Naime, početkom ove godine Gokče se po drugi put udala i to za muzičara Emira Ersoja, a posle romantičnog venčanja isplivale su na videlo pikanterije iz njenog prethodnog braka sa glumcem Alijem Sunalom (45).

Foto: instagram prntscreen/gokce.bhdr

Gokče Bahadir

Ali i Gokče su jedno drugom izgovorili sudbonosno da 2011. godine, međutim ljubavna idila potrajala je samo godinu dana, ubrzo je usledio razvod.

– Ušli smo u brak iz velike ljubavi, ali smo odlučili da se raziđemo jer su nam se putevi razišli – navela je tada glumica kao razlog rastanka.

Iako se dugo spekulisalo o razlogu njihovog rastanaka, izvori bliski Gokče su u javnost izneli šokantne tvrdnje.

Istakli su da se brak sa Alijem raspao, jer ju je suprug uhvatio u ljubavnom zanosu sa svojim ocem Kemalom Sunalom, koji je preminuo u međuvremenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ali Sunal (@alisunal)

– Pokojni Kemal bio je veliki zavodnik. Njih su se dvoje upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je postao svekar. Među njima je dugo postojala fatalna privlačnost, a nije je sprečila ni činjenica što je stariji od nje 30 godina – otkrio je tada izvor blizak glumici.

Kako navode turski mediji, Ali je bio na putu kada se njegova supruga zabavljala sa svekrom. Vratio se kući dva dana ranije nego što je planirao, a prethodno joj nije javio, jer je želeo da je iznenadi.

Međutim, iznenađenje je dočekalo njega. Već na samom ulazu u dvorište, video je očev auto, a kada je ušao u kuću zatekao ih je gole kako gledaju televiziju.

Ali Sunalu je ipak spoznao pravu sreću pored supruge Nazli Kurbanzade sa kojom je u skladnom braku od 2018. godine, a par je dobio i kćerku Narin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ali Sunal (@alisunal)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija