• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

13.06.2023

11:45

INFLUENSERKA UMRLA POSLE UGRADNJE SILIKONA U ZADNJICU! Sve se zakomplikovalo nakon operacije, na intezivnoj bila četiri nedelje!

Instagram

Showbiz

INFLUENSERKA UMRLA POSLE UGRADNJE SILIKONA U ZADNJICU! Sve se zakomplikovalo nakon operacije, na intezivnoj bila četiri nedelje!

Podeli vest

Brazilska influenserka i reporterka preminula je u 40. godini usled komplikacija nakon zahvata podizanja zadnjice.

Ligija Fazio hospitalizovana je početkom maja nakon što su joj u zadnjicu ubrizgali silikon i polimetil metakrilat.

Influenserka je bila na odeljenju intenzivne nege četiri nedelje, a potom se njeno stanje pogoršalo i veruje se da je doživela moždani udar, te da je od posledica ovih kompikacija  preminula 31. maja, piše "DailyMail".

Fazio je imala skoro milion pratilaca na svom Instagram profilu, a ovu mrežu je jedno vreme koristila kako bi pozorila žene na opasnosti od operacija kojima žele da promene svoj izgled.

Džordž Oliveira, brat preminule influenserke, oglasio se nakon smrti sestre na društvenim mrežama.

- Momci, nažalost, naša ratnica je preminula. Hvala još jednom svima za podršku - napisao je Oliveira.

Džordž Oliveira je za smrt sestre okrivio je stalne pritiske sa kojima se suočavala nakon što je počela da radi za televizijske mreže.

Foto: Instagram

- Ušla je u veoma toksično okruženje koje traži savršenstvo. Pokušala je da se prilagodi traženom estetskom standardu. Operisala je nos i započela druge tretmane, ali nije razgovarala sa nama o tome - rekao je brat preminule influenserke, kako prenose lokalni mediji i otkrio detalje njene smrti:

- Prvo podizanje zadnjice uradio joj je lekar koji je međutim odbio da nanese dodatni silikon kad mu je to drugi put zatražila. Onda je zatražila usluge od čoveka koji joj je ubrizgao injekciju u kući prijatelja - ispričao je brat koji je opisao kako je influenserke proimene koje je primećivala njena porodica, a ticale su se izgleda, pripisivala novim fitnes režimima.

Fazio je imala probleme sa silikonima i 2021. godine, kada je provela više od 100 dana u bolnici dok su lekari uklanjali silikon koji se proširio po njenom telu.

- Mogli smo da vidimo da joj nije dobro, međutim, nije bila negativna osoba, uvek je videla dobru stranu svega. Čak i kad su došle komplikacije zbog silikona i PMMA videla je da može nešto da izvuče iz toga. Shvatila je da bi to mogla da bude njena misija - ispričao je Oliveira za lokalne medije.

Brazilska influenserka je imala sedam operacija nakon prvog podizanja zadnjice.

- Uzimala je mnogo kortikosteroida. Imala je hiperkalcemiju i preopteretila bubrege. Morala je na dijalizu - otkrio je brat atraktivne brazilke.

Ligiji Fazio je dijagnostikovan i gljivični endokarditis i lekari veruju da se bakterija možda proširila na mozak i izazvala moždani udar. Do sada nije bilo hapšenja odgovornih za smrt influenserke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Magazin

Džet set

Srbija