• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.09.2023

14:50

Otkriveni detalji predbračnog ugovora! Arijana Grande je imala posebne zahteve za svog supruga

EPAimages

Showbiz

Otkriveni detalji predbračnog ugovora! Arijana Grande je imala posebne zahteve za svog supruga

Podeli vest

U njihovom predbračnom ugovoru stoji kako Arijana želi da je suprug u slučaju razvoda braka finansira određenim iznosom u obliku alimentacije.

Pevačica Arijana Grande pre par dana podnela je papire za razvod braka od supruga Daltona Gomeza. Pevačica je tom prilikom zatražila da se poštuje njihov predbračni ugovor u kom stoje poprilično drastični zahtevi.

Foto: Instagram printscreen

 

Naime, u ugovoru stoji kako želi da je suprug u slučaju razvoda braka finansira određenim iznosom u obliku alimentacije. Tridesetgodišnjakinja je navela i želju za posedovanjem svog nakita i ostalih ličnih stvari, kao i zaradu i sve što je stečeno pre braka.

Ono što se smatra poštenim je to što su se oboje složili da troškove suda podmire zajedno.

Arijana je kao datum razlaza navela 20. februar, a kao razlog za razvod navela je njihove nepremostive različitosti. Dalton je objavio odgovor istog dana kada je Grande podnela zahtev za razvod, u kom je takođe naveo 20. februar kao datum njihovog rastanka.

Foto: EPAimages

 

Arijanin agent u svom odgovoru nije tražio izdržavanje supružnika kako je Arijana to prvobitno zatražila, već je umesto toga tražio da sud ostavi to pitanje za buduće odlučivanje.

- Oboje su nastavili dalje - tvrdi njima blizak izvor.

I zaista, Arijana je ušla u novo životno poglavlje koje uključuje romansu u nastajanju sa zvezdom "Wickeda", Itanom Slejterom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija