• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.09.2023

11:52

Dekolte kakav niste videli: Dobra devojka više nije dobra? Grudi Selene Gomez kipe iz preuskog korseta

ATAIMAGES

Showbiz

Dekolte kakav niste videli: Dobra devojka više nije dobra? Grudi Selene Gomez kipe iz preuskog korseta

Podeli vest

Glumica potpuno promenila stil odevanja.

Selena Gomez vidno je promenila način odevanja. Od zaokreta ka efektnijem stilu brzo je došla do modnog šoka u šta se svakako ubraja njeno jučerašnje modno izdanje iz Pariza ."Najisktaknutiji dekolte na svetu", zove se ova modna priča.

Foto: ATAIMAGES

 

Selena Gomez išetala je iz hotela gde je odsela tokom Nedelje mode u Parizu, koja je u toku. Odeća na njoj bila je u klasičnoj boji, a skoro svi ostali detalji daleko su od modne klasike.

Blejzer- bolero je sjajan odevni komad za jesen, Selena Gomez iskombinovala ga je sa korsetom koji je istakao njene grudi kao najjači puš-ap na svetu. Način na koji je naglašen dekolte je trend sam po sebi- trend koji je brzinski privukao pažnju, a da li će zaživeti? S obzriom na to koliko je provokativna garderoba popularna, slobodno možemo reći da.

Široke diskretne pantalone na Seleni Gomez nimalo nisu ublažile ovu odevnu kombinaciju, više nego upadljive bile su i minđuše trouglastog oblika usklađene sa korsetom, pre svega kao i šminka jačih tonova.

Ali ništa od toga nije zasenilo dekolte koji je naglašen do krajnjih granica- a da li je pređena granica dobrog ukusa ili je ova "modna hiperbola" prilično intrigantna?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija