• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

28.09.2023

20:11

Lova pljušti kao luda! Restorani, vinarije, fondacije: Oni su Holivud zamenili privatnim biznisom od koga zgrću milione

Shuterstock

Showbiz

Lova pljušti kao luda! Restorani, vinarije, fondacije: Oni su Holivud zamenili privatnim biznisom od koga zgrću milione

Podeli vest

Pojedine poznate ličnosti u jednom periodu svog života odlučile su da život sa reflektorima i kamerama zamene nekim mirnijim poslom od koga bi mogli ako ne isto, onda barem približno lepo da žive.

Slava i popularnost su nešto što brzo prolazi. U jednom momentu zarađujete milione i paparaci vas čekaju iza svakog ćoška, a u sledećem sve to nestane u deliću sekunde i postanete obična osoba, koja svako jutro ustaje rano i radi od 9 do 17h. 

Zvezde Holivuda su to na vreme shvatile, pa su još u svom aktivnom glumačkom periodu sa druge strane, pored snimanja filmova i serija razvijale strategije i pokretale sopstveni biznis.

Neki od njih su čak i apsolutno promenili svoje profesije. Svako od njih je pronašao smisao u nečemu drugom što ih danas čini neizmerno srećnim i zadovoljnim. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Reid (@tarareid)

 

Tara Rid 

Tara je bila na vrhuncu svoje karijere početkom 2000-ih pošto je glumila u hit filmovima poput "American Pie" i "The Big Lebowski". Bivša glumica već neko vreme radi kao vlasnica jednog restorana i izbacila je liniju odeće i parfema.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Liu (@lucyliu)

 

Lusi Lu

Pored toga što je uspešna glumica ona je takođe veoma talentovana vizuelna umetnica. Iako se i dalje sporadično pojavljuje u raznim TV emisijama, veći deo svog vremena posvećuje stvaranju zapanjujućih umetničkih dela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jim Carrey (@jimcarrey__)

 

Džim Keri

Iako je najpoznatiji po komičnim nastupima i filmovima, on je i strastveni slikar, koji slobodno vreme provodi slikajući.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chuck Norris (@chucknorris)

 

Čak Noris

Pored silnih viceva o njegovoj hrabrosti poznati glumac i akciona zvezda pokrenuo je fondaciju pod nazivom "Kickstart Kids", koja ima za cilj da kroz karate nauči decu vrednostima izgradnje karaktera.

 

 

Sara Mišel Gelar

Sara se sasvim slučajno postala dobro poznata glumica, pošto je serija "Bafi ubica vampira" postala apsolutni hit, a ona je igrala glavu ulogu, Bafi. Sara sada ima svoju  kompaniju u prehrambenoj industriji i izdaje kulinarske knjige.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

 

Kameron Dijaz

Iako je imala prilično uspešnu glumačku karijeru, do sada je napisala nekoliko knjiga o zdravlju i velnesu, a od kako se 2017. godine povukla iz glume pokrenula je kompaniju organskog vina pod nazivom Avaline.

 

 

Dž.K. Rouling

Pošto je stekla svetsku slavu zahvaljujući svojoj mašti i knjigama o "Hari Poterru", autorka i jedna od najbogatijih žena na svetu, aktivno se uključila u dobrotvorne svrhe. Ona je predsednica Gingerbread-a, organizacije koja pomaže samohranim roditeljima. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov ukazao na promenu stava o Beogradu na vodi: Đilas doživeo kopernikanski obrt!
Politika

Jovanov ukazao na promenu stava o Beogradu na vodi: Đilas doživeo kopernikanski obrt!

Nakon obraćanja poslanika Dragana Đilasa (Srbija protiv nasilja) koji je izneo niz primedbi na sastav nove Vlade Srbije, šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov poručio je da je Đilas govorio o Kosovu i Metohiji, a da nema prava da govori o Kosovu i Metohiji čovek koji je na organima svoje stranke dao nalog svoj potpredsednici da na forumu Zapadni Balkan potpiše deklaraciju u kojoj se svi oni zajedno, uključujući i tu stranku i druge socijaldemokratske stranke Balkana, zalažu za što brži ulazak Kosova u Evropsku uniju.

02.05.2024

11:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Akcija Uprave saobraćajne policije! Zlatko Belencan: "Za sedam dana otkriveno 36.000 prekršaja"
Bezbednost saobraćaja

Akcija Uprave saobraćajne policije! Zlatko Belencan: "Za sedam dana otkriveno 36.000 prekršaja"

Četvrta Centralna akcija Ministarstva unutrašnjih poslova koja će se sprovoditi na teritoriji Republike Srbije počinje danas i trajaće do 7. maja, rekao je za Tanjug pomoćnik načelnika Uprave saobraćajne policije Zlatko Belencan, navodeći da je u prethodnih sedam dana, koliko je trajala Međunarodna akcija pojačane kontrole saobraćaja "Roadpol"', otkriveno 36 hiljada prekršaja.

02.05.2024

11:03

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija