• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.10.2023

16:51

Spava sa taštom u krevetu, tri godine nije izlazio iz kuće! Robi Vilijams priznao kroz kakvu agoniju prolazi zbog svoje bolesti

EPA

Showbiz

Spava sa taštom u krevetu, tri godine nije izlazio iz kuće! Robi Vilijams priznao kroz kakvu agoniju prolazi zbog svoje bolesti

Podeli vest

Robi Vilijams je istupio javno i priznao da ima mentalne probleme, ali da mu u njegovim borbama najviše pomaže supruga sa kojom ima troje dece.

Pevač Robi Vilijams priznao je da vež nekoliko godina unazad ima mentalne probleme, kako i da je oboleo od teške bolesti sa kojom se i danas bori. 

Robi je priznao da ima poremećaj koji prouzrokuje zaokupljenost umišljenim manama njegovog telesnog izgleda, a o borbi protiv telesne dismorfije govorio je za "DailyMail".

Foto: EPAIMAGES

 

Poznato je i da se pevač godinama borio sa mentalnim problemima zbog kojih je jedva ostao živ, a iz ponora pakla uspela je da ga izvuče supruga.

Naime, 2019. godine izneo je šokantno priznanje koje je kao grom iz vedra neba odjeknulo u javnosti. Pevač je tada otkrio da je tri godine bio zarobljen u kući. Bolovao je od agorafobije, što znači da se bojao otvorenog prostora. To je trajalo od 2006. do 2009. godine.

Kada se najmanje nadao, u njegov život je ušla sadašnja supruga Ajda Fild koja je uspela da ga "izvuče iz kuće" i vrati normalnom načinu života. Zapravo, moglo bi se reći da je ona jednim delom odgovorna što danas živi kao i svi ostali ljudi.

Foto: EPA

 

Njih dvoje venčali su se 2010. Godine i dobili troje dece: Teodora Rouz (6), Čarlton Valentajn (4) i Kolet Džozefin (11 meseci).

- Kada smo dobili prvu bebu, moja supruga se zabrinula da li se udala za pravu osobu, jer sam tada imao običaj da se sakrijem i prva tri meseca sam samo igrao igricu (FIFA). Prva tri meseca života naše bebe, ja sam igrao igricu. Ajda je tada rekla: "Sigurna sam da je dobar čovek, ali šta on to radi?" Nakon tri meseca sam izašao iz svoje "pećine" i tek tada sam bio spreman da se suočim sa odgovornošću i budem otac - priznao je pevač jednom prilikom.

Osim straha od otvorenog prostora, straha od odgovornosti, pevač je priznao da je patio i od telesne disformije i noćnog prejedanja.

Robi je takođe privukao veliku pažnju svojom bliskošću sa taštom. Naime, njih dvoje su toliko bliski da ona ponekad spava sa njim i njegovom suprugom u bračnom krevetu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda
Politika

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda

U pokušaju da pred grčkim i srpskim narodom i širom evropskom javnošću drsko prikrije inkriminišuće činjenice o eklatantnim prekršajima režima premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za prijem tzv. Kosova Dora Bakojani je preduzela još jedan sramotan korak, izjavio je danas ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

01.05.2024

18:11

TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija