• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

11.10.2023

20:41

Glumac saopštio da ima rak grla! Tokom brijanja primetio čudan detalj, vrat je postajao sve deblji

Instagram

Showbiz

Glumac saopštio da ima rak grla! Tokom brijanja primetio čudan detalj, vrat je postajao sve deblji

Podeli vest

Glumac Majkl Stil saopštio je na svom blogu da mu je dijagnostikovan rak grla.

Otkrio je koji simptom je najavio bolest, i kako je aznao dijagnozu.

Majkl Stil je u junu dok se brijao, napipao grudvicu na vratu. Glumac je primetio da mu je vrat deblji nego inače ali je nakon što je guglao o tome, pomislio da se radi o infekciji pretraživanje o bolesti nikada nije zamena za lekarski pregled.

Njegov vrat je postao sve deblji i deblji pa je otišao na pregled, rekao je da se sve promenilo kada je radiolog pomenuo biopsiju. To ga je asociralo na rak iako naravno rezultati nisu uvek loši. Doktor mu je preko telefona rekao da prognoze nisu dobre odnosno da se najverovatnije radi o kancerogenom oboljenju.

Foto: Instagram

 

 

Desila se nažalost zatim neprijatna greška, iz bolnice su ga putem imejla obavestili da su izgubili rezultate biopsije, ali da će morati da dođe na još jednu analizu kako bi se ustanovilo u kojoj fazi je kancer. Ipak, one ne krivi osoblje NHS, koje je slabo plaćeno, kako je naveo, ali je naglasio da je bilo veoma neprijatno saznati da imaš rak i da su izgubili rezultate o tome.

Čitajte o simptomima raka grla

Izuzetno mu je bilo teško kada je morao ćerki, sinu, partneru, pijateljima, agentu da kaže da ima kancer.

Na preglede je odlazio sa sinom Eliotom kojem je rekao da se oseća kao fudbalski tim koji nije dobio ijednu utakmicu, pa bi voleo da makar jednom pobedi. Kada mu je lekar rekao da se rak nije proširio na pluća, sin koji je takođe komičar, poručio mu je: "Eto, pobedio si".

Glumcu je rak dijagnostikovan na dva mesta, nada se da će terapija doneti rezultate i najavljuje da će se vratiti na scenu za šest meseci, piše Daily mail.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija