• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

19.11.2023

20:51

"Izgubio sam ćerku jedinicu": Oglasio se otac devojke koja je preminula na koncertu Tejlor Svift: "Otišla je od kuće da ostvari svoj san!"

EPAIMAGES

Showbiz

"Izgubio sam ćerku jedinicu": Oglasio se otac devojke koja je preminula na koncertu Tejlor Svift: "Otišla je od kuće da ostvari svoj san!"

Podeli vest

Otac preminule devojke se oglasio za brazilske medije i istakao da želi da sazna pod kojim okolnostima je preminula njegova ćerka jedinica.

U petak se na koncertu pevačice Tejlor Svift u Brazilu dogodila velika tragedija. Naime, devojka po imenu Ana Benevides preminula je dok je stajala u publici. 

U medijima se prvo navodilo da je devojka preminula za vreme koncerta, ali je pevačica kasnije to demantovala i otkrila da se sve dogodilo pre nego što je ona izašla na binu. 

Za brazilske medije sada se oglasio otac mlade Ane.

Foto: EPAIMAGES

 

- Izgubio sam ćerku jedinicu, srećnu i inteligentnu devojčicu. Trebalo je da diplomira psihologiju idućeg aprila, štedela je novac za to. Nemam reči da izrazim svoju bol. Otišla je od kuće da ostvari svoj san i umrla je - rekao je otac za brazilske novine.

On je zatih rekao da želi da sazna okolnosti pod kojima je njegova ćerka preminula.

- Želim da se utvrdi da li je zaista bilo zabranjeno da se donese voda, je li bilo nemara u pružanju pomoći - rekao je on. 

U medijima je bilo navoda da je Tejlor Svift rekla obezbeđenju da daje vodu publici na ulazu u stadion gde je održan koncert, a pojavio se i snimak koji prikazuje kako pevačica baca flaše sa vodom fanovima. Ona je više puta prekidala nastup i tražila vodu za okupljene obožavaoce.

Kako pišu mediji, Ana Benevides se onesvestila, reanimacija je sprovedena na stadionu i trajala je 40 minuta, ona je na putu do bolnice doživela drugi srčani zastoj. Umrla je ubrzo nakon što je hospitalizovana. U Riju de Žaneiru je tog dana bilo 38 stepeni, ali je subjektivan osećaj bio kao da je živa u termometru bila iznad ove brojke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija