• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

13.03.2024

12:18

Svi zabrinuti za oporavak princeze: "Kejt je izgledala tužno, kao Dajana pred razvod"

Reuters/profimedia

Showbiz

Svi zabrinuti za oporavak princeze: "Kejt je izgledala tužno, kao Dajana pred razvod"

Podeli vest

Fotošop skandal duboko uznemirio javnost, a druga fotografija upućuje da je Midltonova veoma loše

Zdravstveno stanje Kejt Midlton u fokusu je interesvanja javnosti, a skandal koji je proteklih dana izbio sa fotošopiranom fotografijom princeze, izgleda ju je dodatno uzdrmao, te kraljevski insajderi tvrde da to ozbiljno utiče na njen oporavak.

Foto: profimedia

 

 

U ponedeljak kada je princeza, navodno, bila u automobilu pored princa Vilijama, izgeldala je veoma tužno što se može zaključiti iako joj je glava bila okrenuta ka prozoru. Ovaj prizor mnogi su uporedili sa snimcima pokojne princeze Dajane iz perioda kada se razvodila od princa Čarlsa. 

Foto: Youtube printscreeen

 

 

Kejt (42) proganjaju glasine i teorije zavere o istini o njenom zdravlju otkako je u januaru operisana zbog misteriozne bolesti. Takođe se pominje i navodna Vilijamova ljubavnica.

Foto: profimedia

 

 

Glasine su postale sve jače i jače, nakon što je objavljena porodična fotografija na Instagramu u nedelju kako bi proslavili britanski Dan majki, za koju se ispostavilo da je loše fotošopirana. Kejt je u ponedeljak na sebe preuzela krivicu, izvinivši se i rekla da je sama uradila montažu.

Foto: printscreen/Instagram

 

 

Jedan dobro pozicionirani kraljevski izvor rekao je za Page Six: „Užasno je biti pod svim ovim javnim nadzorom kada se oporavljate od velike operacije.

„Lavina glasina - posebno na društvenim mrežama - izmakla je kontroli, ali Kejt se dobro oporavlja i vratiće se do Uskrsa. Samo je treba ostaviti na miru.

Još jedan insajder iz palate se javio: „Brinem zbog sve ove pažnje koja je usmerena na Ketrin. U ponedeljak nije izgledala nimalo srećno u autu.”

Izvor je dodao da ih je to podsetilo na fotografije na kojima Dajana izgleda uznemireno dok sedi pored svog bivšeg muža, kralja Čarlsa, na vrhuncu njihove bračne krize.

Foto: Youtube printscreeen

 

 

Na jednoj poznatoj fotografiji par sede u automobilu zajedno dok su u zvaničnoj poseti Seulu, u Južnoj Koreji, u novembru 1992. Dajana je tužna i zamišljena.

Oni su objavili zvanični razlaz mesec dana kasnije, iako su mesecima bili rastavljeni.

Kensingtonska palata je izjavila da će se Kejt očekivati da se vrati u javni život na Uskrs nakon planirane operacije i nastavljaju da se drže toga dok pokušavaju da uguše glasine.

Slikana je prošle nedelje u blizini kuće u Vindzoru sa svojom majkom Kerol Midlton za volanom, a zatim ponovo u ponedeljak sa suprugom na putu za London.

Ali dok je Vilijam (41) išao na godišnju službu Komonvelta, rečeno da Kejt ide na „privatni sastanak“.

Ekspert za globalni PR i marketing Mark Borkovski rekao je da je cela afera pokazala kako se kraljevska porodica snalazi kada je Kejt, koja je atrakcija „blagajne“, van funkcije, odnosno ne obavlja kraljevske dužnosti.

„Fokusira se na Vilijamove odluke o tome kako on vodi računa o tome kako oni upravljaju štampom, a sve ovo pokazuje potpuno razilaženje sa medijima.

U međuvremenu, Kejt je propustila još jedan porodični događaj u utorak kada se Vilijam pridružio ožalošćenima na sahrani Tomasa Kingstona, muža njegove rođake ledi Gabrijele Vindzor.

Telo finansijera, koji je prošlog meseca pronađen mrtav u 45. godini, nošen je u povorci koja je počela u Kensingtonskoj palati, porodičnoj kući njegove udovice, a završila se u Ambasadorskom dvoru u palati Sent Džejms.

Privatna porodična sahrana je potom održana u kraljevskoj kapeli. I dok je Vilijam bio prisutan, Kejt je ostala kod kuće.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija