• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

18.03.2024

16:48

Megan kriva za nestanak Kejt Midlton! Razotkrivena sudbina princeze od Velsa: "Napustiće dvor i odreći se titule!" (VIDEO)

Reuters/EPA

Showbiz

Megan kriva za nestanak Kejt Midlton! Razotkrivena sudbina princeze od Velsa: "Napustiće dvor i odreći se titule!" (VIDEO)

Podeli vest

Kejt se poslednji put pojavila u javnosti u decembru, a od tada su počele samo da se nižu teorije o kraljevskoj porodici i njenoj sudbini.

Danima unazad glavna tema javnosti jeste misteriozni nestanak princeze Kejt Midlton. Ona je poslednji put viđena krajem decembra prošle godine, a nakon operacije abdomena u januaru joj se gubi svaki trag. Zbog razvoja situacije, mnogi su nagađali da je princeza u komi, a postojala je i sumnja da je preminula. 

Astrološkinja Ana Rakić Đuričić je za Informer uradila natalnu kartu Kejt Midlton, kao i njenog supruga princa Vilijama i na taj način razotrila sve sumnje. Kako je rekla, princeza je dobro, a ima jak razlog zbog kog se povukla iz javnosti. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Svi pričaju o Kejt Midlton i čak sam čula da je to skandal 21. veka, zbog cele situacije, a postoje i razne teorije zavere i tumačenja. Ono što ja mogu sa astrološke vizure da kažem, a i da potvrdim, a to je da je žena živa i zdrava. Postoje neke teorije da je ona toliko loše zdravstveno pa da je u komi i da ne nabrajam dalje, ali to nije istina. Tačno gledano kroz analizu njenog horoskopa ona jeste imala zdravstvenu intervenciju u predelu abdomena, to se vidi astrološki. Nema razloga za neku brigu, ona će se oporaviti, tj. ona se već oporavila, a ja kao astrolog i psiholog mislim na osnovu kompletne slike njenog horoskopa, da je ona odlučila da se jedno vreme ne pojavljuje u javnosti jer menja koncept. Znamo svi da su Vilijam i ona su prestolonaslednici, a njoj se negde trenutno ne dopada ili nije u potpunosti zadovoljna koliko se pažnja javnosti usmeravala na Megan. Zato ona ima potrebu da promeni koncept i hoće da u narednom periodu dobije ozbiljnu pažnju javnosti da onda kada se pojavi, bude maksimalno ispoštovana i uvažena jer sebe vidi kao kraljicu - rekla je Ana, pa se osvrnula na odnos Kejt i Megan. 

Foto: profimedia

 

- Ona i Megan imaju izuzetno loše aspekte i njih dve nemaju simpatije jedna prema drugoj. Odnosno prema Megan nemaju ni Vilijam ni Kejt simpatije.

Ana je zatim ispričala da su Kejt i Vilijam dobro povezani, ali da on ima interesovanje i ka drugim ženama. 

- Kejt i Vilijam su toliko uklopljeni, njihovi horoskopi imaju aspekte koji obećavaju kontinuitet i trajanje. Da li ima mesta pričama da je postojalo neko prinčevo interesovanje prema drugim ženama, da. On je čovek koji maksimalno koristi sve moguće metode da zaštiti i sakrije svoje tragove. Zvanično prevare nije bilo, a da li je postojalo nekih momenata, to jeste - izjavila je astrološkinja. 

Foto: profimedia

 

Nameće se pitanje, a sudeći po teorijama, da će Kejt proživeti istu sudbinu kao njena svekrva, pokojna princeza Dajana, ali astrološkinja ističe da se to neće desiti.

- Kejt neće sigurno proći kao Dajana. Ona je sa ovom svojom zdravstvenom intervancijom rešila problem koji je imala i ona ostaje sa Vilijamom u srećnom braku. Vilijam jeste malo komplikovaniji, u smislu da će imati neke neobične situacije i neke afere, ali Kejt nije takva. I ako dođe do prevare ona će mu oprostiti i zbog ljubavi i zbog titule - rekla je astrološkinja, pa otkrila u kojoj situaciji će Kejt napustiti dvor i odreći se titule:

Foto: Shutterstock

 

- Kejt će napustiti dvor i odreći se titule samo u slučaju da se nešto desi Vilijamu. Ona tada više neće imati prostora za planove koje ima, a ima ih dosta, jer očekuje da postane kraljica - ispričala je Ana za Informer. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija