• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

19.03.2024

11:13

"Pogledajte kako hoda": Otkrivena istina o Kejt Midlton nakon njenog pojavljivanja u javnosti, sada je sve jasno

profimedia

Showbiz

"Pogledajte kako hoda": Otkrivena istina o Kejt Midlton nakon njenog pojavljivanja u javnosti, sada je sve jasno

Podeli vest

Kejt je juče viđena u javnosti, a nakon njenog pojavljivanja stručnjaci su odmah počeli da analiziraju princezine pokrete.

Proteklih dana je glavna tema javnosti bila princeza Kejt Midlton koja je misteriozno nestala. Ona je poslednji put viđena krajem decembra i od tad joj se izgubio svaki trag.

Zbog celokupne situacije u javnosti su krenule da se šire teorije da je princeza navodno u komi nakon operacije abdomena koju je imala u januaru, a postojali su i oni koji su tvrdili da je ona preminula.

Foto: profimedia

 

Ipak, do razrešenja cele misterije je došlo juče kada je Kejt uslikana zajedno sa svojim suprugom, princom Vilijamom. 

Princ Vilijam nije mogao da sakrije svoje oduševljenje što je izašao sa svojom suprugom posle očigledno izazovnih dva meseca oporavka.

Stručnjak za govor tela Džudi Džejms rekla je za "MailOnline" da je Kejt odisala samopouzdanjem tela i nije pokazivala "slabost". Kako je objasnila njen izgled je razuverio "obožavaoce i negirao sve toksične glasine" koje su kružile oko princeze.

- Kejt ide ispred Vilijama, praveći dovoljno velike korake kako bi bilo jasno da nema nikakvih slabosti. Dok Vilijam lice krije ispod kape, govor tela Kejt Midlton ovde sugeriše želju da bude viđena. Ovo je prilično neobično ponašanje za vodeću kraljevsku osobu koja je "inkognito" u javnosti, ali ovakav način hoda uverava fanove i odbacuje sva nagađanja. Glava joj je podignuta i nasmejana je, što je znak sigurnosti - rekla je ona pa dodala: 

Foto: profimedia

 

- Potpuno je zapanjujuće videti najtraženiju ženu na svetu i predmet spekulacija i glasina na društvenim mrežama kako se iznenada pojavljuje ovako, puna energije i neverovatno srećna - izjavila je Džudi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija