• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

20.03.2024

12:32

Kraljevska porodica priprema tajni plan za Kejt Midlton! Za "operaciju" angažovana dva moćna muškarca

profimedia

Showbiz

Kraljevska porodica priprema tajni plan za Kejt Midlton! Za "operaciju" angažovana dva moćna muškarca

Podeli vest

Kraljevska porodica je angažovala specijalan tim ljudi koji aktivno radi na osmišljavanju Kejtinog novog rasporeda

Kejt Midlton poslednji put je viđena u decembru prošle godine, nakon čega joj se gubi svaki trag. Nakon skoro tri meseca medijske ilegale, princeza se pre dva dana pojavila u javnosti, nakon čega se krenule spekulacije da to nije ona, nego neka druga žena

Zbog celokupnog skandala koji je zadesio kraljevsku porodicu, Kesingtonska palata aktivno radi na planu za Kejtin povratak. 

Foto: EPA

 

Kako prenose britanski mediji, osnovan je tim koji će biti zadužen za osmišljavanje Kejtinog novog rasporeda, a konsultovali su i dva bivša pomoćnika, od kojih je jedan njen novi privatni sekretak, potpukovnik Tom Vajt, koji se pridružio kraljevskom timu u januaru.

Novi privatni sekretar princa Vilijama, bivši diplomata Ijan Patrik, takođe je deo seniorskog tima.

Foto: profimedia

 

- Timovi rade danonoćno na osmišljavanju plana za povratak na posao princeze od Velsa nakon nedelja ogromnog pritiska. Svi znaju da će svet gledati u nju posle nedelja pojačanih spekulacija i često neobičnih komentara na društvenim mrežama - navode izvori za tamošnje medije, a spekuliše se da će Kejt gostovati i u jednom podkastu, dodaju oni.

Planirano je da Kejt, koja je poslednji put viđena na kraljevskoj dužnosti na Božić, bude ponovo u javnosti nakon Vaskrsa.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija