• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

24.03.2024

17:39

Kralj Čarls iznenadio sve svojim gestom! Ovo je uradio pre nego što je Kejt saopštila javnosti da boluje od raka

Shutterstock

Showbiz

Kralj Čarls iznenadio sve svojim gestom! Ovo je uradio pre nego što je Kejt saopštila javnosti da boluje od raka

Podeli vest

Pored supruga, Kejt je u ovim teškim danima velika podrška i njen svekar, kralj Čarls.

Princeza Kejt Midlton, nakon nekoliko meseci medijske ilegale, pre dva dana se putem Instagrama obratila svojim pratiocima i tim povodom rekla da prolazi kroz težak period. Kako je ispričala, ona trenutno ide na hemioterapije nakon što joj je dijagnostifikovan tumor posle operacije stomaka u januaru.

Foto: X/printscreen/@KensingtonRoyal

 

Ovo je veoma težak period za kraljevsku prodicu jer se pored Kejt, sa opakom bolešću bori i kralj Čarls. Njih dvoje se u ovim momentima drže zajedno i pružaju jedno drugom podršku. 

Priča o kralju Čarlsu i Kejt datira još od prve posete u januaru u bolničkoj sobi na klinici na kojoj su bili hospitalizovani svako zbog svog zdravstvenog problema. U javnost je tada procurela informacija da ju je kralj tom priliom mazio i tešio.

Foto: EPA

 

Kako se navodi, pre nego što je Kejt snimila video i saopštila javnosti da boluje od raka, Čarls je pozvao Kejt da ručaju zajedno, i tom prilikom ju je bodrio da će sve biti u redu, kao i da će oboje pobediti bolest.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija