• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

08.04.2024

22:52

Princ Hari se kaje zbog svega što je izgovorio na račun Kejt Midlton?

profimedia

Showbiz

Princ Hari se kaje zbog svega što je izgovorio na račun Kejt Midlton?

Podeli vest

Otkako je Kejt Midlton otkrila javnosti da ima rak, o njenoj dijagnozi ne prestaje da se priča, a sve su glasniji i navodi da se princ Hari kaje zbog svojih postupaka prema snaji.

Tužna vest potresla je kraljevsku porodicu, koja sada pruža maksimalnu podršku princezi od Velsa. Princ Hari i Megan Markl su navodno saznali za Kejtinu dijagnozu tek nakon što je ona u emotivnoj video poruci otkrila da prima "preventivnu" hemoterapiju.

Kraljevski stručnjak Ričard Ficvilijams ranije je otkrio za "The Sun" da je Kejt odlučila da sakrije svoju dijagnozu od Megan i Harija jer im se "ne može verovati". 

Međutim, kraljevski stručnjak Tesa Danlop sada je za "Us Weekly" otkrila da princ Hari žali što je kritikovao svoju snaju u svojim popularnim memoarima „Spare“.

Foto: EPA

 

- Kada saznate da vaša snaja ima rak, a vi ste napisali stvari koje se ne mogu vratiti, to je prilično bolna situacija. Ne kažem da nije. Oni namerno kritikuju monarhiju, a onda se nude kao alternativa monarhiji. Dakle, kada je monarhija u nevolji, pravimo neko poređenje. Mogu li Hari i Megan sada zaista dati primer brige? Definitivno će morati da prate tajming sa bilo kojim izdanjima kako ne bi izgledalo oportunistički - rekla je ona.

Foto: profimedia

 

Uzgred, Kejt je bila u centru mnogih otkrića vojvode od Saseksa, koja su se kretala od njenog obožavanja TV emisije "Suits" u kojoj glumi Harijeva supruga Megan Markl do njenog navodnog zločestog ponašanja kada je u pitanju haljina za deverušu princeze Šarlote za kraljevsko venčanje para.

Foto: Foto: Profimedia

 

Međutim, kraljevski stručnjak Tom Kvin nedavno je otkrio da su Vilijam i Kejt, uprkos svemu, želeli da izglade odnose sa Harijem i Megan nakon što su saznali za dijagnozu. Navodno su bili pozvani da sa decom dođu u Veliku Britaniju, što je Megan odbila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija