• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

14.04.2015

15:04

ESTRADNI RAT Aleksandra Kovač neće da sluša pesme Goce Tržan

Zanimljivosti

ESTRADNI RAT Aleksandra Kovač neće da sluša pesme Goce Tržan

Podeli vest

Novi estradni rat počinje! Aleksandra Kovač je u emisiji "X faktor" na finjaka isprozivala Gocu Tržan

Kad je kandidatkinja Monika Kirlska iz Niša poželela da otpeva Gocinu pesmu "Zagrli", Aleksandra je odbrusila:

- Samo nemoj nju, molim te!

Ona ne voli ni svoju sestru
Goca Tržan

Tržanka joj nije ostala dužna, pa je podsetila da ona ne voli ni rođenu sestru Kristinu Kovač, s kojom je u svađi i koju je zamenila na mestu sudije u muzičkom takmičenju.

- Mislim da me boli uvce. Ne znam šta joj smeta, to pitajte nju. Koliko sam shvatila, ona ne voli ni svoju sestru, zašto bih se čudila za sebe - rekla je pevačica za "Svet".

Kristina Kovač: Kukavice, recite istinu!

Zoran Sinko

Kristina Kovač, prošlogodišnja članica žirija "X faktora", u vreme trajanja ove emisije na Prvoj ostavila je komentar na Tviteru koji su mnogi protumačili kao poruku novim sudijama.

- Uopšte ne razumem ovu neprijatnost i kukavičluk, kao da će neko da ih strelja ako kažu istinu - napisala je muzičarka.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija