• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

21.10.2015

22:16

MIRKA VASILJEVIĆ: Snimila bih pornić sa Vujadinom, snašao bi se on!

Zanimljivosti

MIRKA VASILJEVIĆ: Snimila bih pornić sa Vujadinom, snašao bi se on!

Podeli vest

Kada bih mogla da biram, seksi scene bih snimila sa svojim mužem. Umeo bi on da se snađe, sigurna sam, kaže lepa glumica Mirka Vasiljević za supruga Vujadina

On zna više replika iz filmova nego ja, tako da bi se sigurno snašao i kao moj partner na filmu ili u pozorištu, kaže Mirka Vasiljević

- Vujadin vrlo često kod kuće imitira likove iz filmova i predstava. Zna više replika iz filmova nego ja, tako da bi se sigurno snašao i kao moj partner na filmu ili u pozorištu - kaže Mirka Vasiljević, koja je kao manekenka otvorila reviju Dragane Grnčarski na “Fashion Select Days”.

(FOTO) MIRKA SE POSTIDELA: Teško mi je kad na scenu IZAĐEM GOLA!

Mirka je nedavno pozorišnu publiku oduševila izgledom u predstavi “Hot lajn”, u kojoj se pojavljuje samo u donjem vešu. 

- Glumci seksi scene doživljavaju kao bilo koje druge scene. Partnere ne birate vi, to radi reditelj. Njih ponekad upoznam tek na setu, ali radila sam i sa onima koje znam odranije. Do sada sam imala samo fina iskustva, sve je bilo kulturno i veoma korektno, niko od kolega nije prešao neku granicu. Ali naravno, svima su najinteresantnije takve scene. Od kafe kuvarice, šminkerke i kostimografa u pozorištu, svi se sjate da vide kako će to da izgleda. Jasno vam je da kada vas 19 ljudi gleda, zna da vam bude vrlo neprijatno, jer te stvari inače radite u četiri zida sa svojim partnerom - priča lepa glumica.

Instagram

Pored predstave “Hot lajn”, sprema i neke nove. Ipak, i pored obaveza oko pozorišta i dece, nalazi vremena i za sebe. 

- Stižem da sa drugaricama popijem pokoju kaficu, to najviše volim. Pričamo svašta, ko je došao, prošao, ali i o svemu što nas muči. Nekada i ogovaramo, malo... Planiramo putovanja. Pošto mi u životu ništa nije zabranjeno, naravno da komentarišem i frajere kada prolaze, jer komentar nikoga ne može da ubije, niti da naudi. Čak i kad sedim sa Vujadinom, komentarišem lepe ljude, i žene i muškarce - otkriva lepa Mirka Vasiljević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala

pre 8 godina

Visoko obrazovana osoba pa Bolesna, strasno.....\n

Josif

pre 8 godina

I ja bih se snasao,snimi i samnom.Popunio bih ti sve rupe.Pozz.MKD

mika

pre 5 godina

U tekstu uopste ne spominje pornic. kaze da bi se Vujadin snasao kao njen partner u pozoristu ili na filmu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija