• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

22.10.2015

22:31

TEODOSIĆ ODUVAO ŠAVIJU: Rađaj nekom drugom decu, mene ne možeš da imaš ni za 10 života!

Zanimljivosti

TEODOSIĆ ODUVAO ŠAVIJU: Rađaj nekom drugom decu, mene ne možeš da imaš ni za 10 života!

Podeli vest

Verovatno mi zato nikada i nisi bila privlačna. Tako da, dotična gospođice rađaj ti nekome drugom petoro dece, mene ne bi mogla da imas ni za 10 života, a verujem ni tad, poručio je kapiten košarkaša Srbije startleti

Novosadska starleta, Nastaša Šavija poznata po vezama s fudbalerima, za vreme Evropskog prvenstva u košarci priznala je da je bila potpuno očarana lepotom Miloša Teodosića, plejmejkera našeg državnog tima.

(VIDEO) E TO JE DRUGARICA! Ružica priznala da je "opremila" Šaviju!

Nakon što je pročitala Teovu ispovest, Šavija je u dahu poručila.

- Teodosiću, oženi me! Znam da kuvam, peglam, perem... Rodiću ti petoro dece! Ja sam prava žena za tebe - rekla je Nataša.

facebook

Miloš je potom na društvenim mrežama odgovorio:

- Ja volim lepe i obrazovane žene. Čisto da se zna, ne volim one kojima je sve u životu skidanje i koje nemaju 2 grama mozga. Verovatno mi zato nikada i nisi bila privlačna. Tako da, dotična gospođice rađaj ti nekome drugom petoro dece, mene ne bi mogla da imas ni za 10 života, a verujem ni tad. Samo mi je krivo sto "novinari" daju medijsku pažnju takvima kao ti, a ne pravim sportistima koji osvajaju medalje, ili nekome kome je ta medijska pažnja zaista potrebna. Čak ti i ja sa ovim komentarom dajem neku popularnost, pažnju, ali čisto da shvatiš i ti i takve slične tebi da mi uopšte niste interesantne. Toliko -napisao je Teodosić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SRPSKI CAR

pre 8 godina

CIA agentice u svim oblicima bi se dokopale kreveta mnogih poznatih licnosti. Bravo Teodosicu ti si prava zvezda vodilja mladim muskarcima!!

zbokan

pre 8 godina

Ssampion ostaje Ssampion.Vitez ostaje Vitez.Bravo g.Teodosichu, pravi ste uzor za srbske mladiche.Molim Vas oglassavajte se ccessche na drusstvenim mrezzama,jer je to za mnoge mlade Srbe,na zzalost, jedino sstivo koje ccitaju.

kostadin

pre 8 godina

Došla iz Livna . Baba i deda sedeli na panju. Mama i tata na hoklici, a ona na kožnoj fotelji...

Srecko

pre 8 godina

ahahahaha koje pecanje, nju uopste ni ne zanima Teodosic samo lupila da bi bila u medijima a on se prestrasno upecao.... Svaka cast, Teodosicu djelovalo je da si pametniji.... i da sve ostale starlete sa kojim se vukao su Device Marije... pametnom dosta

dp

pre 8 godina

Bar znamo da čovek ne voli "laku robu". Sve što je rekao je 100% istina. Svaka mu čast što pokazuje da i među sportistima ima pametnih ljudi, da nije svakome ideal da oženi napumpane gologuze silikonke koje je "pregazilo" pola države.

ZZ

pre 8 godina

Sve bi bio upravu i apsolutno ispravan da se nije kombinovao sa Sindi. Ova nesretnica je bar lepa. Ovako je šuplja priča, ali ipak makar ima želju da bude ispravan i da plasira zdrav životni stav. Za razliku od mnogih drugih.

SPORTISTA

pre 8 godina

SAVIJA JE TO STO JESTE, A VOLI DA PROVOCIRA NE BI LI JE BILO PO NOVINAMA. A TI, TZV. TEO SI SLJAM SLJAMOVA I SVI ZNAJU KOJE "OBRAZOVANE" I "FINE" ZENE SE VIDJAJU U TVOM DRUSTVU I SA KIM SE VUCARAS, ISKLJUCIVO SA PROSTIUTKAMA I TO ONIM NAJGORIM. SAVIJA SE NARAVNO ZEZALA, ZAR STVARNO MISLIS DA CE IJEDNA LEPA ZENA DA PEGLA I KUVA, NAROCITO MAGARCU KAKAV SI TI. ONA JE TRAZILA MALO REKLAME I DOBILA JE, A TI SI SE PRIMIO KO MAJMUN ZATO STO I JESI A IMAS MOZGA JOS MNOGO MANJE OD NJE. INACE VI "SPORTISTI" OZENITE OBAVEZNO NAJVECE DROLJETINE. ZATO CUTI, "SPORTISTO" ISPAO SI GLUPLJI OD STARLETE PA TI VIDI.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija