• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.rs/informer.rs

10.04.2016

15:05

(FOTO/VIDEO) ZET NA KOLETA! Ovako izgleda MILIJARDER za kog se udala ćerka Marijane Mateus i Miodraga Kostića!

Zanimljivosti

(FOTO/VIDEO) ZET NA KOLETA! Ovako izgleda MILIJARDER za kog se udala ćerka Marijane Mateus i Miodraga Kostića!

Podeli vest

Dajana, ćerka bivših supružnika Marijane Mateus i Miodraga Kostića, venčala se u hotelu "Dorčester" u Londonu sa ukrajinskim milijarderom Damirom Ahmetovim

Zanimljivo je da su Dajana i Damir u braku od marta prošle godine kada su napravili intimnu ceremoniju kojoj su prisustvovali samo kumovi i članovi porodice.

Podsećanja radi, ćerka poznatog para i ukrajinski milijarder vezu su započeli tokom školovanja u švajcarskom "Le Roseju", prestižnoj školskoj ustanovi.

Bogatstvo novopečenog srpskog zeta se procenjuje na 16 milijardi dolara. Njegov otac Rinat Ahmetov vlasnik je nekoliko čeličana u Evropi. U 2010. je proizveo 35 miliona tona gvožđa, prihodovao je 9,4 milijarde dolara i zapošljava 130.000 ljudi. Vlasnik je više od 100 kompanija iz oblasti metalurgije, rudarstva, finansija, telekomunikacija i poljoprivrede.

KOLETOVA MEZIMICA SE UDAJE ZA MILIJARDERA: Ali, ima jedno veliko ALI...

Poznavaoci tvrde da je reč o jednom od najznačajnijih proizvođača čelika u EU, ali i o ozbiljnom trgovcu električnom energijom. Takođe je vlasnik ukrajinskog Fudbalskog kluba Šahtjor.

facebook

Miodrag Kostić je od 2006. godine u 30.000 hektara zemlje koju je kupio u Ukrajini uložio oko 40 miliona evra, gde je otvorio jedan od najvećih silosa. U toj zemlji je vremenom sticao poznanstva i poslovne veze, a sa Rinatom Ahmetovom, Damirovim ocem, najpre je poslovno sarađivao, a sada su i prijatelji. 

Ubrzo su se upoznali i Dajana i Damir i ljubav se rodila na prvi pogled. Od samog početka imali su blagoslov svojih porodica, piše esspreso.rs




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija