• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

22.04.2016

20:25

(FOTO) SVE ZA POPULARNOST! Dara Bubama i Suzana Mančić se poljubile u usta!

Zanimljivosti

(FOTO) SVE ZA POPULARNOST! Dara Bubama i Suzana Mančić se poljubile u usta!

Podeli vest

Pevačica Dara Bubamara i voditeljka Suizana Mančić su jedine takmičarke koje se ne libe da urade baš sve što produkcija od njih traži

Mislili smo da Dara Bubamara svoje akcije ima samo u spavaćoj sobi i kada radi selfi, međutim, prevarila nas je.

U šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“ pokazala je da nije samo golotinja ono što ume da pokaže, već joj dobro ide i razmenjivanje nežnosti sa istim polom.

Naime, u narednoj emisiji Dara je imitirala Madonu, dok je Suzana bila Britni Spirs, te su u potpunosti skinule njihov nastup gde se ove zvezde ljube u usta.

LAKI UHVAĆEN POSLE ORGIJA! Darin bivši pao sa kokainom ISPRED SVINGERSKOG KLUBA!

Iako po pravilu ne bi trebalo da se zna ko će odneti nagradu, Dara Bubamara je ipak odlučila da svoje verne pratice obraduje informacijom da je trijumfovala u emisiji kao svetska pop kraljica Madona.

- Svi se vrh zabavljamo na snimanju - pohvalila se Dara Bubamara.

FALI JOJ VRELE AKCIJE! Dara: Zbog TLZP nemam redovan seks!

Kao specijalna gošća žirija ove nedelje pojaviće se manekenka i glumica Nina Seničar, koja ovih dana boravi u Beogradu zbog snimanja filma radnog naziva “Mayhem”.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija