• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.06.2016

21:58

(FOTO/VIDEO) KIPI NA SVE STRANE! Ana Nikolić se toliko ugojila da su je pomešali sa Stojom!

Zanimljivosti

(FOTO/VIDEO) KIPI NA SVE STRANE! Ana Nikolić se toliko ugojila da su je pomešali sa Stojom!

Podeli vest

Ana Nikolić se do te mere ugojila da sve više liči na svoju koleginicu Stojanku Stoju Novaković nego na sebe, nekadašnji seks-simbol srpske estrade

Pop pevačica je u jeku promocije novog albuma, ali umesto da puca od seksepila, ona puca po šavovima.

Ana je svoju zaobljenu figuru pokazala na nastupu u jednom klubu u Nišu. Dok bi većina žena svoje nedostatke pokrila, Ana ih je uskim kostimima još više naglasila, tako da je kipelo na sve strane.

Publika je bila prilično iznenađena prizorom kad se Nikolićeva pojavila na pozornici, pa je u prvi mah očekivala da krene pesma "Bela Ciganka". Međutim, Nikolićeva je zapevala svoj hit sa najnovijeg albuma "Labilna" i ipak razrešila misteriju ko nastupa te večeri.

ANA NIKOLIĆ SE BORI SA KILOGRAMIMA: Nikada nisam pokušavala da sakrijem da sam se puno ugojila!

 

 

Kako kažu posetioci, nastup je protekao odlično, pa ni kilogrami viška lepu pevačicu nisu sprečili da zanosno igra sa plesačicama. Anu je sve vreme snimao, i to bukvalno, prijatelj i saradnik njenog dečka repera Raste, koji je bio zadužen za izgled nastupa.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
biljana

pre 7 godina

dodjite kod mene da vidite kako kipi,he he , zena je lepa I treba da bude obla a ne ko ofinger,anoreksicna , ANA lutkice

Ref

pre 7 godina

To Biljo carice-bolje da kipi nego da skripi....i ja se slazem s tobom

Romana

pre 7 godina

Meni je ona prava žena sa svim onim što treba da ima. Ovi hodajući kosturi mene brinu. Ana je bomba !!! PS nisam njen fan i ne slušam tu muziku.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17