• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji/informer.rs

22.12.2016

10:36

HRVATSKA STARLETA SE OKRENULA BOGU: Živela sam život BLUDNICE, a onda sam pronašla SPAS U ISUSU!

Zanimljivosti

HRVATSKA STARLETA SE OKRENULA BOGU: Živela sam život BLUDNICE, a onda sam pronašla SPAS U ISUSU!

Podeli vest

Neprijatelji čoveka su telo, svet i đavo. Svim tim neprijateljima služila sam i sama, ovako je svoju ispovest započela Simona Mijoković, nekad poznata pod prezimenom Gotovac, starleta i zvezda rijalitija, zaljubljenica u razuzdane žurke, alkohol i drogu

Danas je potpuno druga žena, koja je, kaže, svoj život posvetila veri i pustila da je vode Bog i Isus.

Iako je burnu prošlost ostavila iza sebe, često je spominje kako bi ličnim svedočanstvom pomogla drugima da skupe snage i podignu se s dna.

POTRESNA ISPOVEST BIVŠE MANEKENKE: Otac me je zlostavljao, a prostitucijom sam zarađivala za hranu!

- Droga, nemoral, blud, bulimija, svaki dan i do dve kutije cigareta, pila sam ogromne količine alkohola. Izopačen i poganski život! A bila sam i u kultovima. Odrasla sam na astrologiji, a od 25. do 27. godine intenzivno sam se družila i s vešticama i vračevima. Nažalost, ljudi idu kod njih po pomoć. Tako sam i ja išla dok me kroz razne obrede nisu potpuno zaposeli demoni - napisala je Simona na Fejsbuku.

Objasnila je i kako ju je đavo, dok je bila na dnu, terao na razmišljanje o samoubistvu.

- Bog naš Svemogući očuvao je sve moje organe u telu, moje zdravlje, krv, zaštitio me da ostanem zdrava, bez ijedne posledice pređašnjega života - dodala je Mijoković.

Setils se i teške prve trudnoće u kojoj je morala da uzima hormone i miruje, za razliku od danas, kad sa suprugom Stanislavom čeka drugo dete i sve je, kaže, u savršenom redu.

- Tražila sam ljubav na pogrešnim mestima, u pogrešnim ljudima, u stvarima, dok je nisam pronašla u onom koji jeste ljubav - u Isusu - završila je Simona soj status na društvenoj mreži koji je preneo Jutarnji list.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NOLAN SMIT

pre 7 godina

SAD SI SE SETILA DA BUDEŠ POŠTENA KAD SU TE DOBRO ISTAMBURALI I IZBAMBUSALI I KAD SU TI JE RASCVETALI KAO MAJSKU RUŽU... n

SARA

pre 7 godina

TEK KADA SE VRATIS SVOJOJ PRAVOJ VERI BICE TI OD BOGS SVE OPROSTENO. \n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija