• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/kurir/Informer.rs

28.01.2017

17:07

HAOS ZBOG PARKINGA U DELTA SITIJU! Marinko Rokvić devojci lupio šamar, a momka nabo pesnicom u glavu!

Zanimljivosti

HAOS ZBOG PARKINGA U DELTA SITIJU! Marinko Rokvić devojci lupio šamar, a momka nabo pesnicom u glavu!

Podeli vest

Pevač Marinko Rokvić danas je oko 15.45 sati fizički napao momka i devojku u garaži tržnog centra Delta Siti u Beogradu!

Kako Telegraf saznaje, do konflikta je došlo zbog parking mesta.

Prema rečima njihovog izvora "muškarac I.A. krenuo je da se parkira, da bi Marinko Rokvić, koji je bio u društvu supruge navodno uleteo rekavši kako je to mesto ostavljeno za njega".

- Počeli su da se raspravljaju, a onda je Marinko besan udario prvo mladićevu devojku, a kada je momak krenuo da je odbrani, Rokvić ga je pesnicom udario. Raskrvario mu je arkadu, a povredio je i kolena. Marinko je sa ženom produžio u tržni centar, kao da se ništa nije desilo. Napadnuti par je pozvao policiju koja je na licu mesta - objašnjava izvor Telegrafa.

DE ĆEŠ PIJAN ZA VOLAN?! Marinku Rokviću preti oduzimanje dozvole i velika kazna zbog vožnje u alkoholisanom stanju!

Marinko tvrdi da nikoga nije napao.

- Ja sam hteo da se parkiram, a devojka je stajala na parking mestu i nije želela da se pomeri. Zamolio sam je da se pomeri, a ona je to odbila i počela je rukama da udara po mom automobilu. Istovremeno, njen dečko je stao pored mojih vrata i nije mi dao da izađem. Nekako sam uspeo da izađem… počelo je guranje, on je zamahnuo, a njegova devojka je skočila na mene… Eto, tako je bilo - ispričao je Marinko.

Printscreen You Tube

Policija je saslušala momka i devojku koju su potvrdili da im je Marinko naneo povrede.

Policija traga za Marinkom Rokvićem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vuki

pre 7 godina

A stvarno su bezobrazni ovi sitni miševi po tim parkinzima tržnih centara, valjda im tu prorade neki kompleksi, šta ja znam..

gago

pre 7 godina

Da vidimo dali je sve dozvoljeno tim estradnim primitivcima?

nada

pre 7 godina

Koliko su mu sinovi dobra deca toliko je on ...! Mislim da je konacno vreme da se ovim nazovimo " VIP - ovcima stane na put bilo da je nasilje u pitanju,voznja bez dozvola ili prekoracena brzina, alkohol,droga,kradja struje ili veliki dugovi,izbegavanja prinudne naplate ..............jer nije resenje platiti kaznu vec ih osuditi ali ne novcano vec na kaznu zatvora ( naravno ukoliko ne potplate policiju ili sudiju ). STOP NASILJU !!!!!!!!!!!!!!

Nikola

pre 7 godina

Šta li su umislile te nazovi "rijaliti zvezde"? Rokvić se potukao sa mladićem i devojkom, Jelena Golubović izazvala sudar na Autokomandi pa pobegla sa mesta nesreće,.... Ko su ti ljudi pa smatraju da su "nedodirljivi" ? Primeniti zakon za sve isto!

LESA

pre 7 godina

MATORI KOMPLEKSAS IMA KAMERA SVE MOZE DA SE VIDI . DA CE BOG DA GA TUZE I DA GA ODERU OD OTSTETE

Vuki

pre 7 godina

Ja sam stajao tu sa strane i gledao scenu, stvarno su bili nešto neartikulisani, neki muško i žensko, svako normalan bi ih nalupo..

Sremac

pre 7 godina

Nemaš bre prava nikog da nalupas.Jesi ti i tebi slični pri čistoj svesti?Trifunović,Čanak,Marinko.Pun mi je bahatih koji ne odgovara za svoje postupke koji po zakonu moraju biti sankcionisani.Zakon nije isti za sve a morao bi biti.

mile

pre 7 godina

Znaju li, bre ko je on. Umesto da se sklone i poklone,oni bi parking mesto.\n

golas

pre 7 godina

Bombastican naslov u novinama da je Marinko napao nekoga,a ko zna mozda je bas bilo obrnuto,ne osudjujte coveka unapred!

Furtula

pre 7 godina

Ja ga vidjam stalno u kraju na Padini, ako murija ne zna gde je neka se jave pa da ga isporučimo. Nije u redu bahaćenje čika Marinko, nije u redu...

Rudi

pre 7 godina

Ma bre ko su oni? Nepismeni stvorovi koji eto pevaju nesto. Dok god ih novine i tvpink dizu u nebesa tako ce biti. Kao da su neki naucnici! \n

zeljko

pre 7 godina

Ovakvih krele tandema koji se bore za parking mesto ima svuda. Parking moze da zauzme auto a ne devojka. Neka ih je napucao.

Mladjo

pre 7 godina

Moj Marinko ako je ovo istina ti si onda dve devojke udario, da si udario momka nebi ti produzio u Delta siti nego u urgentni, a ako je tacna Marinkova prica, malo ih je onda istukao

Dovla

pre 7 godina

Sram vas bilo pametnjakovici jedni.Kao da ste bili tamo pa znate sta je bilo.Bas bih voleo da se nekima od vas desi ista situacija pa da vidim sta bi vi uradili. Koliki je vama svima IQ?Verovatno minoran.Da li se vi ikad zapitate da li postoji druga strana medalje u pojedinim slucajevima a pogotovo kada o tome pisu sajtovi i novine?Naravno da ne.Najlakse je uraditi kako selo kaze.Ajmo sad svi ovog coveka sto se mozda branio da razapnemo i popljujemo iako celu pricu i verovatni epilog ovoga nikad necemo saznati.Pozdrav i za sve muskarcine kojima devojke resavaju svadju sa drugim muskarcima.

Mahnit Besan

pre 7 godina

"O vo je moje mesto parkir'o sam se tu, ono je tudja draga nab'o sam ja njuuu"...

Dragan

pre 7 godina

Koji mangup nasao prosca da trazi parking mesto

Nikola

pre 7 godina

Hihihihihihi pretuko ih deda nabildani od sezdeset leta....hihihihi

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija